Mobile Device Management

Vandaag gebruiken werknemers smartphones, tablets en laptops om op elk moment toegang te krijgen tot de relevante bedrijfsinformatie. Dankzij Mobile Device Management beheert en beveiligt u deze mobiele toestellen met uiteenlopende besturingssystemen vanop afstand. Resultaat: uw medewerkers werken altijd en overal efficiënt met het mobiele toestel van hun keuze. 

Mobile Device Management in video

Voordelen

Oplossing op maat van uw bedrijf

Dankzij onze uitgebreide portfolio van hoogstaande oplossingen en ons ecosysteem van lokale partners bent u op elk moment zeker van de nieuwste oplossingen afgestemd op uw bedrijfsnoden. Van een eenvoudige plug-and-play tot een uiterst beveiligde oplossing voor de meest complexe infrastructuren, de keuze is aan u.

Aangepaste oplossingen om uw mobiele toestellen te beheren

Beveilig uw vloot

Met Mobile Device Management beschermt u alle vertrouwelijke bedrijfsinformatie op de mobiele toestellen van uw medewerkers. Raakt een toestel verloren? Verlaat een werknemer het bedrijf? U wist vanop afstand alle bedrijfsinformatie van het toestel of blokkeert de toegang.

Beheer uw vloot

Op basis van uw mobiliteitsbeleid en de werknemerprofielen kent u als vlootmanager verschillende toegangsrechten toe en past u ze in realtime aan. Zo bepaalt u op eender welk moment welke werknemers toegang hebben tot welke informatie.

Beheer het gebruik van apps en content

Gebruik Mobile Device Management om publieke, aangekochte of bedrijfstoepassingen te installeren op de mobiele toestellen van uw eindgebruikers. Zo hebben uw medewerkers altijd toegang tot de juiste middelen. Ook voor oplossingen om documenten te bewerken, te synchroniseren, te delen en op te slaan kan u bij Orange terecht.

Monitor uw vloot

Met Mobile Device Management volgt u het verbruik van apps, mobiele data enz. in realtime. Bovendien beschikt u altijd over de recentste informatie in verband met de modellen, besturingssystemen, status, conformiteit met uw mobiel beleid enz.

Ondersteun uw eindgebruikers

Krijgt u veel vragen over het gebruik van mobiele toestellen? Dan biedt onze oplossing het antwoord.

  • Via een selfserviceportaal vinden uw medewerkers een oplossing voor de meest voorkomende vragen
  • Bij technische problemen met het toestel is diagnose mogelijk vanop afstand en soms kan het zelfs op afstand overgenomen worden.
  • En indien nodig kan de ondersteuning van uw eindgebruikers als het dagelijks beheer van uw mobiele toestellen door ons worden overgenomen.

Uw toestellen vooraf instellen

Als u Android-toestellen aankoopt via Orange Belgium, profiteert u van de gratis Zero Touch mobiele enrolment programma's.
Hierdoor kan u:

  • Vooraf ingestelde toestellen leveren aan de eindgebruiker met een minimum aan interventie, zodat u drastisch bespaart op support kosten
  • Uw mobiele vloot nog beter beveiligen en controleren

Meer info over Samsung Knox mobile enrolment en Google Zero Touch

Ze vertrouwden ons

Communiceren met collega’s die op verschillende bouwwerven werken, dat gebeurt bij Wanty digitaal. Het Mobile Device Management (MDM) van Orange en de app Mobinome helpen dit bedrijf om de dagelijkse communicatie te optimaliseren. Geen tijdverlies meer!

Het testimonial op video

Ontdek onze verwante diensten

Mobile Threat Protection

Beveilig uw mobiele toestellen tegen cyber dreigingen door uw Mobile Device Management oplossing te linken met onze Mobile Threat Protection oplossing.

Ontdek Mobile Threat Protection

Businessapplicaties

Dankzij businessapplicaties verhoogt u uw productiviteit en de klantentevredenheid. Voor de verdeling en het beheer ervan is Mobile Device Management de perfecte oplossing. 

Ontdek meer over businessapplicaties

Hallo, bent u geïnteresseerd
in ons aanbod?
Welkom bij
Orange.

Bedankt voor uw interesse, zullen we een afspraak inboeken?

Contacteer ons

Ik heb een vraag of klacht