Shape

De optimale mobiele oplossing voor uw professionele vloot

Een flexibel tariefplan, een uiterst performant mobiel netwerk en een eenvoudig beheer. Ontdek Shape, de optimale mobiele oplossing voor uw professionele vloot. Maak uw keuze uit 6 formules (Shape Light, Shape Basic, Shape Plus, Shape Ultimate, Shape Intense, Shape Traveller)  zodat u kan voldoen aan de noden van al uw werknemers. Bied uw werknemers een grenzeloos comfort en laat ze hun telefoon ook privé gebruiken dankzij onze onbeperkte formules en formules met gigantisch veel voordelen.

Troeven van Shape

Flexibiliteit

U beheert uw vloot door de formule te kiezen die het meest aangepast is aan elk werknemersprofiel. Als uw behoeften veranderen, kan u de formule eenvoudig aanpassen.

Transparantie

Krijg een duidelijk beeld van alle diensten en hulpmiddelen die we bieden om in reële tijd uw verbruik te monitoren en uw kosten te controleren.

Comfort

Beantwoord de noden van uw medewerkers dankzij, formules voor onbeperkt bellen en sms'en of inbegrepen belminuten naar Europa.

Tarieven

Beantwoord al uw noden met één enkel tariefplan

Voordeel voor uw medewerkers

Het is cruciaal dat uw werknemers zich op hun gemak voelen, op het werk maar ook privé. Met Invoice Split geeft u hen dat gevoel, terwijl u toch uw kosten onder controle houdt omdat u zelf een limiet legt op de kosten die het bedrijf betaalt. Bovendien maken uw werknemers gebruik van voordelige Shape-tarieven, zonder extra abonnementen.

Nauwgezette opvolging van het verbruik

Met de app My Orange, heeft elke gebruiker op elk moment een duidelijk beeld van zijn verbruik. In My Orange kunnen werknemers met Invoice Split indien nodig ook roamingbundels voor zichzelf activeren.

Eenvoudig onlinebeheer

Via uw Klantenzone kan u uw kaarten eenvoudig beheren: het overzicht van uw kaarten, nieuwe kaarten activeren, van formule veranderen, opties wijzigen…

Comfort in het buitenland

Met onze bijkomende bundels biedt u een antwoord op de noden van medewerkers die occasioneel of vaak naar het buitenland reizen.

Optimale dekking in gebouwen

Versterk het netwerk in uw kantoren met onze standaardoplossingen of oplossingen op maat.

Geavanceerde toestellen

Rust uw medewerkers uit met de beste 4G-smartphones tegen een voordelige prijs!

Oplossingen op maat voor grote bedrijven

Hebt u als groot bedrijf een specifieke oplossing nodig? We helpen u met een aanbod op maat.

Performant 4G-bereik

Geniet van een ongeziene 4G-dekking met het Orange-netwerk. Ontdek de laatste innovatie van het mobiele netwerk: bellen via wifi (VoWIFI) en 4G (VoLTE).

Altijd het juiste tariefplan

De noden van uw medewerkers veranderen doorheen de tijd. Daarom bekijken we 1 maal per jaar het verbruik van elke medewerker en stellen we u de ideale formule voor.

Diensten om eenvoudiger te communiceren

Geniet gratis van de diensten die de communicatie tussen medewerkers vereenvoudigen: oproepdoorschakeling, conferentiegesprekken, professionele voicemail…

Deel uw surfvolume

Deel het surfvolume van uw abonnement Shape Intense of Shape Traveller op uw tablet of computer, dankzij de Surf Extra Card (op aanvraag).

Maak gratis gebruik van Coyote

Met uw abonnement Shape Ultimate, Shape Intense of Shape Traveller maakt u gratis gebruik van Coyote, een navigatiedienst met verkeersinformatie in real time.

Meer info op Coyote

Geef een boost aan Shape met onze extra diensten

Kies voor een all-in-one-oplossing

Combineer Shape met vaste telefonie en vast internet voor een complete telecomoplossing. En dankzij Data Bonus genieten uw medewerkers van twee keer zoveel mobiel surfvolume, geldig voor alle Shape formules.

Geniet van 4G op uw tablets en laptops

Kies één van onze Business Everywhere-databundels.

Functionaliteiten van uw vaste lijn op uw gsm

Koppel elk mobiel nummer aan een vast nummer en geniet van alle functionaliteiten van een vaste lijn. 

Performant netwerk

Geniet van een performant mobiel netwerk.

Integratie bij uw vaste telefoondienst

Gebruik uw vaste of mobiele telefoon zonder onderscheid om te bellen en oproepen te beantwoorden met uw vaste identiteit.

Gerelateerde artikels