Connected Business

Tarievensimulator

Lanceringsaanbod exclusief voor zelfstandigen
Internet Boost Optie 1 Gbps + 4G back-up + installatiekosten inbegrepen

Connected Business Discount is een vaste maandelijkse korting die wordt toegepast als een convergente korting op de maandelijkse factuur voor mobiele telefonie en vaste oplossingen. Ze wordt toegepast zodra beide productlijnen actief zijn en dit voor de volledige contractduur, zolang beide productlijnen actief zijn en gefactureerd worden.

Maandelijkse Connected Business Discount van 2€ per Connected Mobile Small-kaart, 4€ per kaart met Connected Mobile Light of Plus, 5€ per kaart met Connected Mobile Intense, Extreme of Traveller, 7€ per Connected Internet-locatie (coaxkabel). Alle genoemde kortingen zijn excl. btw.

Business Promotion is een vaste maandelijkse korting die wordt toegepast op de maandelijkse factuur voor mobiele telefonie, internet (coax) en tv

U geniet een Business Promotion voor een nieuw online Connected Business-abonnement ingetekend tussen 22/04/2024 en 30/06/2024 voor een periode van 24 maanden op voorwaarde dat het product gedurende deze periode actief is en blijft, en gefactureerd wordt.

Er wordt een korting toegekend van 2€ per Connected Mobile Plus-kaart, 3€ per Connected Mobile Intense-kaart, 4€ per kaart met Connected Mobile Extreme of Traveller, boven op een korting van 5€ per maand op de Connected Internet-aanbieding en, indien daarop ingetekend, een korting van 2€ per maand voor Orange TV.

All discounts referred to are excl. VAT.

Connected Mobile Plus

Business Promotion for Connected Mobile Plus is een maandelijkse korting voor elk nieuw Mobile Connected Plus-abonnement dat online werd aangegaan tussen 22/04/2024 en 30/06/2024 voor 24 maanden. Er worden een maandelijkse korting van 2 € (excl. btw) per Mobile Connected Plus-abonnement en een maandelijkse korting van 2 € (excl. btw) per Surf Extra Card toegekend voor een periode van 24 maanden, indien beide gelijktijdig geactiveerd worden.

Deze promo kan niet gecombineerd worden met andere kortingen voor een bestelling van een nieuw mobiel abonnement (tenzij er op het moment van bestellen een andere promo loopt).

Ieder gebruik buiten bundel wordt gefactureerd volgens onze actuele tarieven. Indien u uw Connected Mobile Plus-abonnement in de eerste 24 maanden van uw contract wijzigt, wordt de korting stopgezet. Deze promo kan maar één keer toegepast worden per mobiel nummer.

Connected Mobile Intense

Business Promotion for Connected Mobile Intense is een maandelijkse korting voor elk nieuw Mobile Connected Intense-abonnement dat online werd aangegaan tussen 22/04/2024 en 30/06/2024 voor 24 maanden. Er worden een maandelijkse korting van 3 € per Mobile Connected Intense-abonnement en een maandelijkse korting van 2 € per Surf Extra Card toegekend voor een periode van 24 maanden, indien beide gelijktijdig geactiveerd worden.

Deze promo kan niet gecombineerd worden met andere kortingen voor een bestelling van een nieuw mobiel abonnement (tenzij er op het moment van bestellen een andere promo loopt).

Ieder gebruik buiten bundel wordt gefactureerd volgens onze actuele tarieven. Indien u uw Connected Mobile Intense-abonnement in de eerste 24 maanden van uw contract wijzigt, wordt de korting stopgezet. Deze promo kan maar één keer toegepast worden per mobiel nummer.

Connected Mobile Extreme

Business Promotion for Connected Mobile Extreme is een maandelijkse korting voor elk nieuw Mobile Connected Extreme-abonnement dat online werd aangegaan tussen 22/04/2024 en 30/06/2024 voor 24 maanden. Er worden een maandelijkse korting van 4 € per Mobile Connected Extreme-abonnement en een maandelijkse korting van 2 € per Surf Extra Card toegekend voor een periode van 24 maanden, indien beide gelijktijdig geactiveerd worden.

Deze promo kan niet gecombineerd worden met andere kortingen voor een bestelling van een nieuw mobiel abonnement (tenzij er op het moment van bestellen een andere promo loopt).

Ieder gebruik buiten bundel wordt gefactureerd volgens onze actuele tarieven. Indien u uw Connected Mobile Extreme-abonnement in de eerste 24 maanden van uw contract wijzigt, wordt de korting stopgezet. Deze promo kan maar één keer toegepast worden per mobiel nummer.

Connected Mobile Traveller

Business Promotion for Connected Mobile Traveller is een maandelijkse korting voor elk nieuw Mobile Connected Traveller-abonnement dat online werd aangegaan tussen 22/04/2024 en 30/06/2024 voor 24 maanden. Er worden een maandelijkse korting van 4 € per Mobile Connected Traveller-abonnement en een maandelijkse korting van 2 € per Surf Extra Card toegekend voor een periode van 24 maanden, indien beide gelijktijdig geactiveerd worden.

Deze promo kan niet gecombineerd worden met andere kortingen voor een bestelling van een nieuw mobiel abonnement (tenzij er op het moment van bestellen een andere promo loopt).

Ieder gebruik buiten bundel wordt gefactureerd volgens onze actuele tarieven. Indien u uw Connected Mobile Traveller-abonnement in de eerste 24 maanden van uw contract wijzigt, wordt de korting stopgezet. Deze promo kan maar één keer toegepast worden per mobiel nummer.

Alle genoemde Business Promotion for Connected Mobile-kortingen zijn excl. btw.

Surf Extra Card (SEC) indien gelijktijdig geactiveerd met een Mobile Connected Small- of Mobile Connected Light-kaart.

Er wordt een maandelijkse korting van 2 € per Surf Extra Card toegekend voor een periode van 24 maanden, indien samen geactiveerd met een nieuw Mobile Connected Small- of Mobile Connected Light-abonnement dat online werd aangegaan tussen 22/04/2024 en 30/06/2024 voor 24 maanden.

De optie Connected Internet Boost (Gigasnelheid) (downloaden tot 1 Gbps en uploaden tot 50 Mbps) is een optie bij Connected Internet en kost 10 €. Je krijgt 10 € korting gedurende de eerste 24 maanden van het contract voor elk nieuw Connected Internet-abonnement tussen 22/04/2024 en 30/06/2024 voor 24 maanden met de optie Connected Internet Boost (Gigasnelheid).

Alle genoemde kortingen zijn excl. btw.

Installatiekost 399 € (excl. btw) per locatie met een Connected Internet-contract van 12 maanden, gratis installatie met een contract van minstens 24 maanden.

Hallo, bent u geïnteresseerd
in ons aanbod?
Welkom bij
Orange.

Bedankt voor uw interesse, zullen we een afspraak inboeken?

Contacteer ons

Ik heb een vraag of klacht