hybride werken:

flexibel ondernemen

Hybride werken geeft werknemers meer flexibiliteit, met meer tevredenheid als gevolg. Laat u inspireren door experten en ontdek hoe andere ondernemers hybride werken aanpakken.

Hybride werken:
hoe pakken onze klanten het aan?

Teamleader

Toen Teamleader, specialist in work management software, in 2012 haar eerste stappen in de bedrijfswereld zette, was hybride werken voor CEO Jeroen De Wit al een evidentie.

Maar hoe pakken ze het vandaag aan, nu het bedrijf 150 mensen telt en elk departement hybride werken anders invult? “Alles is een kwestie van balans”, zegt CEO Jeroen De Wit.

Mazuin

De lockdown dwong Michaël Mazuin en zijn teams tot een hybride werkwijze. Een veeleisende uitdaging die niet per se vanzelfsprekend is voor autodealers ...

Ontdek hoe die overgang verlopen is en hoe Michaëls visie op digitalisering veranderd is.

Geef ook uw medewerkers meer flexibiliteit

Bedrijven die overstappen op hybride werken, geven hun medewerkers de mogelijkheid om op verschillende locaties te werken. Hoe zorgt u dat dit productief kan verlopen? En wat kan de rol van een virtuele telefooncentrale hierbij zijn?

Selfscan

De voorwaarde voor efficiënt hybride werken? Een vlotte communicatie tussen uw medewerkers onderling, en tussen uw medewerkers en uw klanten.

Hybride werken invoeren start dus met de zoektocht naar een optimale telefonie-oplossing voor uw bedrijf.

Aan de hand van onze zelftest ontdekt u of een virtuele telefooncentrale de juiste tool voor u en uw medewerkers is. Ontdek ons advies op maat van uw kmo!

Doe de test

*Duur: 3 minuten

E-book

Wat zijn de voordelen van hybride werken, en waar liggen de valkuilen? Ontdek hoe hybride werken efficiënt verloopt.

Download nu

Webinar

Hoe kan u overstappen op hybride werken zonder aan productiviteit in te boeten? Onze experts geven meer uitleg.

Bekijk het nu

Diederik Beckers  Product Development Manager Collaboration bij BKM-Orange 

Expert aan het woord

Hybride werken betekent dat werken niet langer verbonden is aan een vaste locatie. Door over te stappen naar de cloud, kunnen bedrijven veel flexibeler werken.

 

Er bestaan intussen veel samenwerkingstools die hybride werken efficiënt laten verlopen, maar het is essentieel om te kiezen voor een oplossing die aansluit bij de cultuur en de toekomstvisie van een bedrijf. Ook de menselijke factor mag hierbij niet uit het oog verloren worden.

Lees meer

Overstappen op hybride werken?
Dat bespreken we graag samen.

Vragen over hoe u hybride werken concreet aanpakt? Onze experts bespreken het graag met u. Bezorg ons uw gegevens, dan nemen we binnen de 24 uur contact met u op.

Dit formulier is bedoeld voor bedrijven. Ben je een particulier of medewerker, klik dan hier.

Gelieve een correct telefoonnummer in te voeren zodat wij uw aanvraag binnen het uur kunnen behandelen (maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur).

*Verplicht in te vullen velden

Orange respecteert uw privacy. Dat blijkt uit de manier waarop we met uw gegevens omgaan. U leest er alles over op de privacypagina.

connected:

durf ondernemen

Met connected: willen we u niet enkel inspireren op het vlak van hybride werken. Ontdek hoe u als kmo kan groeien op het gebied van digitalisering, IT-security en nieuwe technologieën.

Digitalisering

Welke digitale tools maken ondernemen efficiënt?

Ontdek meer

Nieuwe technologieën

Welke innovaties maken toekomst-gericht ondernemen mogelijk?

Ontdek meer

IT-security

Welke oplossingen helpen u om betrouwbaar te ondernemen?

Ontdek meer

Verder lezen over hybride werken?

Hallo, bent u geïnteresseerd
in ons aanbod?
Welkom bij
Orange.

Bedankt voor uw interesse, zullen we een afspraak inboeken?

Contacteer ons

Ik heb een vraag of klacht