Prophets: "Meer dan Shape hebben we niet nodig."

22.12.2014

Sommige medewerkers zijn vaak buitenshuis aan de slag. Logisch dat zij specifieke bel- en surfgewoontes hebben.

Tom Willemkens

 

Een reclamecampagne is het resultaat van teamwerk. Horen bij dat team: de copywriters, de art directors, de accounts … Elke medewerker bij Prophets heeft dus een welbepaalde taak. En welbepaalde noden als het op telecom aankomt. Eén enkele bel- en databundel voor allen is dan ook volkomen zinloos. Net zoals vijftien verschillende tarieven dat zijn. Daarom gebruikt Prophets Shape van Orange: zes passende formules die aan de verwachtingen voldoen van élk mobiel profiel.

 

De uitdaging

Elke medewerker moet zo efficiënt mogelijk communiceren

Efficiëntie is voor een communicatiebureau wat water is voor een vis: cruciaal. Daarom zoekt Prophets – op elk gebied – naar manieren om nog sneller en beter te worden. “Onze klanten verwachten van ons dat we flexibel zijn, en dat we kort op de bal spelen. Niet evident als je team bestaat uit medewerkers met een heel erg uiteenlopend takenpakket en telecomprofiel. Dat pakket en profiel verandert bovendien vaak naargelang het project.” Omdat klanten als Prophets niet urenlang willen zoeken naar de beste telecomoplossing, kwam Orange zelf met een voorstel op de proppen.


 

De oplossing

Shape: uiterst flexibel en voordelig

Light, Basic, Plus, Ultimate, Intense en Traveller. Dat zijn de zes voordelige Shape-formules. Het zijn meteen ook alle formules die een bedrijf nodig heeft. “Onze creatievelingen communiceren bijvoorbeeld vooral intern. Basic volstaat dus voor hen. Onze accounts executives gaan dan weer vaak naar klanten, en roepen daar mobiel info en zware bestanden op via onze server. Zij zijn het meest gebaat met Shape Ultimate, goed voor 2 GB data en een onbeperkt aantal belminuten en sms’jes. Dit is nu trouwens de standaardformule voor elke nieuwe medewerker. Onze accountmanagers hebben dan weer Shape Intense. Maar voor medewerkers die sporadisch in het buitenland zitten, zijn lntense en Traveller te uitgebreid. Toen Orange aangaf dat we de binnenlandse bundels tijdelijk konden aanvullen met buitenlandse opties, was dat meteen opgelost. Ook goed om te weten: met elke Shape-formule bellen we gratis naar vaste nummers en Orange-nummers in België.”


 

Het resultaat

Vlot en efficiënt werken, waar dan ook

“Met Shape aan boord werken we zoals we het graag doen: snel, vlot en efficiënt. De vele inbegrepen opties zoals Conference Call en Visual Voice Mail helpen hier zeker bij. Het leuke is bovendien dat we heel makkelijk de formules kunnen wijzigen als een medewerker bijvoorbeeld een andere functie krijgt. Nog een voordeel: we bepalen vooraf wie hoeveel mag bellen en mobiel surfen, en krijgen een melding als die limiet wordt overschreden. Vaak gebeurt dat niet, want onze mensen kunnen makkelijk zelf hun verbruik bijhouden met de My Orange-app. Meer dan Shape hebben we dus niet nodig.”

 

Hebben uw medewerkers erg uiteenlopende telecombehoeftes? Vind het telecomprofiel op hun maat via Shape en verhoog bovendien hun efficiëntie dankzij de talloze inbegrepen opties.