Bouw met Orange aan uw digitale toekomst

Digitalisering in de Belgische bouwsector
19.03.2019

Als bouwbedrijf zet u natuurlijk volop in op de toekomst van uw activiteit. En de digitalisering is daarbij een van de grootste gamechangers. Wie vandaag mee is met ontwikkelingen als BIM, verzekert zich morgen van een plaats in de kopgroep. 

Digitalisering, vele troeven

Digitaliseringin de bouwsector heeft een ongekend potentieel. Zo is er BIM (Building Information Modeling), een geïntegreerd proces waarmee u als bouwprofessional projecten digitaal kan ontwerpen, uitwerken, verkennen en corrigeren nog voor er is gebouwd.BIM alleen al zorgt voor minder fouten, lagere faalkosten, meer efficiëntie. En ook beter samenwerken, meer jobvoldoening en een betere communicatie zijn troeven van de digitalisering.

 

Hoe wordt digitalisering een echte meerwaarde?

Hoe zit het met de digitalisering van de Belgische bouwbedrijven in het algemeen? Lange tijd stond de bouwsector eerder afkerig tegenover innovatie. Klopt dit beeld nog altijd met de werkelijkheid? En wat moet er gebeuren opdat de digitalisering een echte meerwaarde wordt op de werf, voor de medewerkers én het bedrijfsresultaat?

 

Digitale status in de bouw

In een heldere whitepaper maakte Orange een stand van zaken op en focust daarbij op de situatie van elk type bouwbedrijf. Het neemt als enige speler in de telecomsector hierin het voortouw, door specifiek voor bouwbedrijven - van internationale groep tot kmo - oplossingen op maat te ontwikkelen. Van BIM tot IP VPN Everywhere, kwaliteitsvolle wifi op elke werf en Mobile Device Management, tot toepassingen in het Internet of Things

 

Ontdek je digitale toekomst

Is uw bouwbedrijf op de goede weg naar een digitale toekomst? Download hier onze whitepaper “Naar een digitale toekomst voor uw bouwbedrijf”

 

Lees extra tips voor jouw bouwbedrijf.

Hallo, bent u geïnteresseerd
in ons aanbod?
Welkom bij
Orange.

Bedankt voor uw interesse, zullen we een afspraak inboeken?

Contacteer ons

Ik heb een vraag of klacht