7 apps die u zeker moet downloaden

17.10.2017

We overlopen 7 opkomende zakelijke apps die u tijdens het uitvoeren van uw werkzaamheden aardig zullen helpen. Wat kunnen deze zakelijke apps voor u en uw productiviteit betekenen? 7 top-apps in vogelvlucht.


Dankzij ons Data Bonus-voordeel houdt niets u nog tegen om onderweg uw werk verder te zetten. Deze 7 apps zullen u daar ongetwijfeld bij helpen. U zal verbaasd zijn hoe vlot u onderweg aan de slag blijft.
 

1. Slack

Slack is een veelzijdige communicatietoepassing voor bedrijven en teams. Concreet is Slack een soort van groepchat, maar dan eentje die integreert met een hele hoop andere toepassingen zoals Dropbox en Google Drive. De toegankelijke software is op enkele jaren uitgegroeid tot een erg populair werkinstrument, met name bij IT-bedrijven en –profielen. Intussen gaan ook steeds meer zakelijke gebruikers ermee aan de slag.

Beschikbaar op: iOS, Android en Windows

 

2. Asana

Ook de app Asana laat toe om vlotter met anderen samen te werken. Asana biedt u een soort van project dashboard, waarmee u projecten kan beheren en taken toewijzen. De app kent geen ingewikkelde functies, maar toont duidelijk wat de status van het project is, welke deadlines gehaald moeten worden en door wie. Hierdoor wordt het aantal mails flink gereduceerd. Bekende organisaties als Deloitte en de NASA maken er al volop gebruik van.

Beschikbaar op: iOS, Android

 

3. Whatsapp business

Met ruim een miljard gebruikers is de chat-app Whatsapp allesbehalve een nieuwkomer. Wat wel nieuw is, zijn de zakelijke versies van deze erg populaire app. Zo kondigde WhatsApp onlangs een aparte versie voor bedrijven aan. Hierbij zal de app het onder meer mogelijk maken om notificaties uit te sturen over producten of diensten van een bedrijf. Denk hierbij aan bevestigingen van orders of vertrektijden.

Beschikbaar op: iOS, Android, Windows

 

4. Expensify

De gratis app Expensify helpt u met een onvermijdelijke taak: het declareren van uw onkosten. U kan via de smartscan-functie van uw smartphone het betreffende ticket of betalingsbewijs inlezen waarna alle gegevens meteen wordt gedigitaliseerd. Maar de app doet meer dan dat. U kan onder meer uw reisvergoeding declareren door de route in te voeren via Google Maps. Of u kan van uw onkosten een factuur opmaken, die u e-mailt of als pdf bewaart. Een alternatieve app met gelijkaardige functionaliteiten is Xpenditure, die overigens van Belgische makelij is.

Beschikbaar op: iOS, Android, Windows

 

5. Concur

Ook Concur is een populaire zakelijk app voor het digitaliseren van uw onkostendeclaratie. U kan uitgaven invoeren en deze als leidinggevende goedkeuren. Al gaat ook deze app verder dan het inscannen van bonnetjes. U kan vanuit de app een reis plannen en alle afzonderlijke uitgaven invoeren. Zo integreert Concur zich bijvoorbeeld vlot met de bekende reis-app TripIt Pro. De app is gratis uit te proberen, voor volledige toegang moet u betalen.

Beschikbaar op: iOS, Android, Windows

 

6. TripIt

Voor uw zakenreis is Tripit dan weer een aanrader. Deze app slaat alle reservaties, boardingpassen en andere formele reisdocumenten op. Het enige wat u hiervoor moet doen, is uw e-mailadres aan de app koppelen. De applicatie haalt bevestigingen uit uw e-mails en bouwt op deze manier automatisch uw reisschema op. Op die manier behoudt u het totale overzicht op uw reisplanning.

Beschikbaar op: iOS, Android, Windows

 

7. PicMonkey

Ook in zakelijke context moet er af en toe eens een foto worden bewerkt. Dat kan vandaag zonder dat u daarom ingewikkelde software moet gebruiken. PicMonkey is hiervoor erg handig, en naast webtoepassing intussen ook als app beschikbaar. De basisfuncties zijn gratis, maar voor meer geavanceerde ingrepen moet u betalen. Een alternatief is Snapseed. Ook met deze app kan u foto’s op allerlei manieren bewerken.

Beschikbaar op: iOS, Android
 

 

Met de juiste mobiele apps werkt u dus heel wat efficiënter. Ontdek wat u en uw medewerkers nog allemaal kunnen doen met dubbel zoveel mobiele data. En bekijk ook deze 7 onmisbare apps voor op zakenreis.

Hallo, bent u geïnteresseerd
in ons aanbod?
Welkom bij
Orange.

Bedankt voor uw interesse, zullen we een afspraak inboeken?

Contacteer ons

Ik heb een vraag of klacht