Hoe kiest u de juiste gsm voor uw bedrijf?

14.06.2013

Wilt u voornamelijk mailen met uw mobiel toestel, of ook supersnel surfen? Of gebruikt u uw gsm eigenlijk vooral om te sms’en en te bellen? Afhankelijk van waar u uw toestel voor wilt gebruiken, kiest u best voor één van de onderstaande categorieën.

 

1. De basic phones

Basic phones zijn perfect voor wie voornamelijk in contact wil blijven met het bedrijf en het thuisfront. Hun gebruiksvriendelijke toetsenbord met cijfers is ideaal voor sms’jes en gewone gesprekken.

Bovendien is dit type toestellen vaak heel wat robuuster dan hun collega’s uit de duurdere klasse. Ideaal dus voor wie op het terrein werkt en een toestel nodig heeft dat sterk genoeg is voor het echte werk.

 

2. Keyboard & messaging phones

Deze toestellen bieden u een volledig toetsenbord, wat het veel eenvoudiger maakt om in realtime te mailen, te sms’en of uw agenda bij te houden. Dit type telefoons is daardoor ideaal voor drukke zakenmensen, en vele van de bijkomende functies op deze telefoons richten zich dan ook op deze markt.

 

3. Web phones

De beste manier om alles uit het internet en online bedrijfstoepassingen te halen, is via een web phone. Dit type toestel werd immers ontwikkeld om vlot en wanneer u maar wil online te gaan.

Ideaal dus voor als u in direct online contact wil blijven met de server van uw bedrijf, met collega’s, leveranciers ...

 

4. Tablet

Het grote scherm, de hoge resolutie en de betere grafische prestaties van tablets lenen zich perfect voor het bekijken of presenteren van bedrijfsfilmpjes, reclamespots, concepten, foto’s … Ook uw bedrijfspresentaties in PowerPoint of Prezi en uw pdf’s komen opmerkelijk beter uit de verf op een degelijk tablet.

Interesse in ons aanbod?

Wenst u een commercieel gesprek? Een van onze medewerkers belt u zo terug.