DS Engineering: “Als een intense samenwerking nodig is”

12.06.2014

We gaan vaak op werfbezoek. Ook dan kunnen we verder werken en zijn we 100% bereikbaar.

Harry De Smet

 

DS Engineering wil zijn klanten meer bieden dan alleen betrouwbare stabiliteitsstudies. “We gaan voor een doorgedreven, professionele en klantgerichte totaalaanpak”, zegt gedelegeerd bestuurder en ingenieur Harry De Smet. Zo denkt dit ingenieursbureau mee met de architect, geeft het de klant op elk moment de gevraagde feedback, en garandeert het een optimale werfopvolging. “De beste telecommunicatiemiddelen zijn hierbij cruciaal.”

 

De uitdaging

Intens samenwerken met klanten én partners

DS Engineering verzorgt de volledige studiewerken voor de stabiliteit van gebouwen. Dit zowel voor nieuwbouw en renovatieprojecten als voor residentiële, industriële en openbare bouwprojecten. “En via vaste externe partners bieden we onze klanten ook tal van andere diensten aan zoals veiligheidscoördinatie en EPB-verslaggeving”, vult Harry De Smet aan. Dit betekent dat elke medewerker dagelijks heel nauw met verschillende klanten en partners samenwerkt. Een betrouwbaar en supersnel mobiel netwerk is hierbij van goudwaarde.


 

De oplossing

Zo efficiënt mogelijk te werk gaan

“Een van onze troeven is dat we mee denken met de architect. En dan bedoel ik niet alleen op conceptueel vlak. We bekijken ook hoe we efficiënter en dus ook budgetvriendelijker te werk kunnen gaan.” Dat geldt uiteraard ook voor de interne werking van DS Engineering. “Orange bleek de operator met beste prijs-kwaliteitverhouding. En met 4G zal onze efficiëntie nog meer stijgen.” Een voorbeeld: 4G laat transfersnelheden toe die tot tienmaal hoger liggen dan 3G. 1 GB versturen duurde vroeger anderhalf uur. Nu zijn er amper 8 minuten nodig. “Niet onbelangrijk als je weet dat we vaak op werfbezoek zijn in alle uithoeken van het land. We willen dan kunnen vertrouwen op stabiel e-mail- en mobiel telefoonverkeer én snel de nodige documenten en verslagen kunnen raadplegen.”


 

Het resultaat

Een totaalservice op maat van de klant

Architecten, projectontwikkelaars, bouwbedrijven en -promotoren, openbare instellingen, OCMW’s, gemeentebesturen en particuliere klanten … Al deze klanten van DS Engineering willen op elk moment geholpen en geïnformeerd kunnen worden, op de meest betrouwbare manier, of ze nu op kantoor zijn of op de werf. Met 4G van Orange zal dit nog vlotter verlopen.

 

Benieuwd hoe snel 4G echt is?  Ontdek hoe 4G ook uw bedrijf vooruit kan stuwen.

Hallo, bent u geïnteresseerd
in ons aanbod?
Welkom bij
Orange.

Bedankt voor uw interesse, zullen we een afspraak inboeken?

Contacteer ons

Ik heb een vraag of klacht