Ter Elst: "4G sneller dan wifi."

12.06.2014

Ikzelf pendel voortdurend tussen onze verschillende hotels. Overal waar ik ga, heb ik mijn kantoor mee via 4G.

Tom Hendrickx

 

De meeste gasten verblijven voor professionele redenen in Hotel Ter Elst. Een meeting, congres of event: het kan allemaal dankzij de veelzijdige, uitgekiende infrastructuur. “Even belangrijk is een performante telecominfrastructuur”, vertelt Tom Hendrickx, general manager van Hotel Ter Elst. “Elke gast wil op elk moment aan het werk kunnen alsof hij op kantoor zat. Dat geldt trouwens ook voor mij en alle medewerkers van het hotel.”

 

De uitdaging

Telecom als middel om de efficiëntie te verhogen

Uiteraard wil Hotel Ter Elst zijn gasten de beste mogelijkheden op het vlak van telecom bieden. Maar het wil ook de productiviteit van de medewerkers zelf verhogen. “Wij geloven niet in een star uurrooster”, legt Tom Hendrickx uit. “Onze medewerkers delen in zekere mate zelf hun werkdag in. Het enige waar we op staan, is dat ze dan ook ‘buiten’ de uren een gast helpen of een boeking registreren. Dit moet dus steeds vlekkeloos kunnen verlopen, ook van op afstand.”


 

De oplossing

De nieuwe standaard voor mobiel internet

“We zijn ervan overtuigd dat onze aanpak de werksfeer verbetert en – dankzij 4G van Orange – ook de efficiëntie op de werkvloer zal verhogen.” Hiertoe kreeg elke medewerker een nieuw toptoestel met een onbeperkt abonnement én uiteraard 4G-compatibiliteit. Ideaal om zowel professioneel als privé geconnecteerd te blijven, in en buiten het hotel. “Ik ben zelf dagelijks onderweg naar onze verschillende vestigingen in de stad. Waar ook in Antwerpen, de 4G-dekking is optimaal. Een hele geruststelling voor ons én onze gasten.”


 

Het resultaat

Een betere service op twee vlakken

“Dankzij 4G van Orange kunnen onze gasten op een nog betere service rekenen. Enerzijds kunnen ze - waar dan ook op de hotelsite - aan de slag alsof ze op het werk waren. Anderzijds kunnen onze medewerkers nog korter op de bal spelen, en onze gasten nog sneller helpen.” Tom Hendrickx haalt ook de veiligheid van het 4G-netwerk aan. “In theorie kan je een wifinetwerk hacken. Dat lukt niet met 4G. Niet onbelangrijk als je weet dat het leeuwendeel van het dataverkeer hier van professionele aard is. Plus: 4G is sneller dan wifi. Voor ons was het dus een logische en onontbeerlijke volgende stap.”

 

Wil u uw bedrijf ook vooruit stuwen met sneller mobiel internet? Ontdek de troeven van 4G.

Hallo, bent u geïnteresseerd
in ons aanbod?
Welkom bij
Orange.

Bedankt voor uw interesse, zullen we een afspraak inboeken?

Contacteer ons

Ik heb een vraag of klacht