….héél héél veel te vertellen?

19.09.2018

Bellen sommige van uw medewerkers héél héél veel en zou u hen héél héél veel beltijd willen geven? Dat kan nu onbeperkt. Met Shape Plus van Orange.

Voor heel wat van uw medewerkers is het Shape Basic-tariefplan een uitstekende keuze. Maar wat met uw medewerkers met een uitgesproken commercieel of coördinerend profiel die vaak aan de telefoon hangen? 
Orange heeft voor elk profiel het geschikte tariefplan. Ook voor zij die  héél veel moeten bellen. Kies voor hen Shape Plus. Voor 8 euro meer bellen zij onbeperkt, in België én in de Europese Unie.

Met Shape Plus bespaart u op de telecomfactuur van de medewerkers die het vaakst telefoneren. Aangezien mobile Skype, Whatsapp en andere applicaties niet meer weg te denken zijn uit de huidige B2B-communicatie, krijgt u bij Shape Plus ook meteen driemaal meer datavolume. 

Moet u nu héél héél héél veel facturen gaan checken op overschrijding van de inbegrepen beltijd van uw medewerkers? Goed nieuws: wij kijken graag de gebruikte belminuten van uw medewerkers na en gaan op zoek naar het beste tarief voor elk van hen. 

Neem contact op met uw accountmanager. 

Hallo, bent u geïnteresseerd
in ons aanbod?
Welkom bij
Orange.

Bedankt voor uw interesse, zullen we een afspraak inboeken?

Contacteer ons

Ik heb een vraag of klacht