10 onmisbare mobiele apps voor uw bedrijf

28.09.2017

De juiste mobiele apps maken uw dagelijks werk efficiënter. Of u nu bestanden deelt, communiceert met anderen of samenwerkt met collega's, voor elke taak bestaat er wel een app. Orange maakte een top 10 met apps voor bedrijven.


Met deze 10 B2B-apps krijgt u meer gedaan op een dag.

 

1. WRIO Keyboard

Met de toetsenbord-app WRIO Keyboard (Write It Once) typt u tot 70% sneller op uw smartphone. De letters staan in een soort honingraatpatroon en de indeling past zichzelf automatisch aan uw gedrag aan. Swipe naar boven voor hoofdletters, naar links om tekst te verwijderen en naar rechts om tekst te herstellen.

 

2. Coyote

Verlies geen tijd meer met files: Coyote stelt u bij file automatisch een snellere route voor. De app waarschuwt u ook voor vaste en mobiele flitsers, ongevallen, wegversmallingen enzovoort.

 

3. Philips voice recorder

Met de Philips voice recorder maakt u van uw smartphone een professionele dictafoon. Maak eenvoudig spraakopnames, speel ze terug af en bewerk de opnames rechtstreeks vanuit de app. Inclusief automodus voor opnames tijdens het rijden en integratie met Philips SpeechLive voor transcripties.

 

4. Slack

Slack helpt u om efficiënt samen te werken met uw collega's. Chatten, documenten delen en samen bewerken, de conversaties en bestanden van uw team doorzoeken, het is allemaal mogelijk.

 

5. Skype voor Bedrijven

Audio- en videovergaderen met uw team is met Skype voor Bedrijven even eenvoudig als vergaderingen ter plaatse. Bekijk de onlinestatus van uw contacten in Outlook en begin gesprekken vanuit Office.

 

6. Cisco WebEx Meetings

Deelnemen aan Cisco WebEx-webconferenties is heel eenvoudig met Cisco WebEx Meetings. De app ondersteunt zelfs wearables, zoals een smartwatch, en kan uw scherm delen met andere deelnemers.

 

7. Hootsuite

Beheer alle sociale media van uw bedrijf met Hootsuite. Plan posten van berichten in zodat ze automatisch op het beste tijdstip van de dag verschijnen. Monitor uw merk op Facebook, Twitter, LinkedIn en meer.

 

8. Salesforce1

Krijg toegang tot Chatter, CRM en andere apps van het Salesforce-platform in één app: Salesforce1. Inclusief notificaties voor wat uw aandacht vereist en de app Today met een overzicht van uw dag.

 

9. Evernote

Orden uw gedachten met Evernote. Leg ideeën vast als notities, checklists en to-dolijstjes. Knip en markeer artikelen van het web en scan papieren documenten en schetsen.

 

10. TED

De app TED geeft u toegang tot meer dan 2000 video's van inspirerende sprekers tijdens de gelijknamige evenementen. Zo blijft u altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen, van technologie tot psychologie.

 

Met de juiste mobiele apps werkt u dus heel wat efficiënter. Ontdek wat u en uw medewerkers nog allemaal kunnen doen met dubbel zoveel mobiele data. En bekijk ook deze 7 onmisbare apps voor op zakenreis.

Interesse in ons aanbod?

Wenst u een commercieel gesprek? Een van onze medewerkers belt u zo terug.