6 onmisbare businessapps voor uw tablet

06.05.2015

De meeste mobiele apps richten zich op smartphones, maar er zijn er ook die geoptimaliseerd zijn voor het grotere scherm van tablets. Geef uw zaak een boost met de juiste apps voor uw tablet.

 

1. Microsoft Office

Microsofts populaire kantoorpakket Office bestaat ook voor de iPad en Android- en Windows-tablets. Schrijf teksten in Word, vul spreadsheets in Excel in, creëer presentaties in PowerPoint en handel uw mails af in Outlook. Ook van OneNote, OneDrive for Business, Lync 2013, Skype en Yammer bestaan er mobiele apps.

 

2. SlideShark

Met SlideShark uploadt u een presentatie die u op uw computer gemaakt hebt naar het web en toont u die dan op uw iPad. Presentaties aanpassen, er aantekeningen in maken en met anderen delen is ook mogelijk, evenals broadcasten op internet. U toont uw presentatie op een tv via een VGA/HDMI-adapter of draadloos via AirPlay met behulp van een Apple TV.

 

3. GoodReader

GoodReader begon als app om pdf-bestanden te beheren, bekijken en becommentariëren, maar ondertussen ondersteunt de app heel wat populaire bestandsformaten, waaronder Microsoft Office, HTML, afbeeldingen en zelfs zipbestanden. GoodReader is ideaal om op uw iPad documenten na te lezen, aantekeningen te maken en uw aantekeningen met anderen te delen. De app integreert naadloos met cloudopslagdiensten zoals Dropbox, iCloud en Google Drive voor automatische synchronisatie van uw documenten.

 

4. Penultimate

De handschriftapp Penultimate combineert de unieke ervaring van papier met de kracht van digitale technologie. U maakt op een intuïtieve manier notities met uw vingers of een stylus. Uw handschrift wordt herkend, waardoor u daarna eenvoudig uw notities doorzoekt op trefwoorden. Omdat Evernote in 2012 de app Penultimate opgekocht heeft, kan u uiteraard ook uw notities synchroniseren met Evernote.

 

5. Mailbox

Met de app Mailbox, ondertussen overgenomen door Dropbox, krijgt u weer de controle over uw mail. U veegt mails eenvoudig naar uw archief of de prullenbak. En met één druk op een knop laat u mails uit het zicht verdwijnen om later opnieuw in uw inbox te verschijnen, zodat u zich beter kan focussen. Inbox zero was nog nooit zo eenvoudig te bereiken.

 

6. Showpad

Gaan uw verkopers op pad met een tablet? Met Showpad – een app uit het ecosysteem van Orange – stuurt u hen vanaf kantoor gemakkelijk en snel pdf’s, foto’s en video’s. Al uw communicatiemateriaal wordt beheerd en gedistribueerd via één centraal en beveiligd platform. Bovendien kunnen verkopers met Showpad ook vlot contacten invoeren en informatie delen met potentiële klanten. Kom alvast meer te weten via dit artikel over Showpad of vraag onze Business Experts om meer uitleg bij deze app.

 

Zoekt u nog een tablet om uw business te ondersteunen? In onze hardwarecatalogus vindt u de beste tablets op de markt

Hello, Interested
in our offer?
Welcome to
Orange Business.

Thanks for your interest in our offers, let's schedule a meeting.

Are you already an Orange Business customer?