Alles komt samen

03.05.2016

Werelden die vroeger afgescheiden waren, groeien steeds meer naar elkaar toe. Neem nu it en telecom. Tot voor een paar jaar stonden die eerder los van mekaar. Vandaag gaan spraak en dataverkeer via hetzelfde netwerk. Ook vaste en mobiele communicatie raken meer en meer geïntegreerd, met bijvoorbeeld een mobiele backup-lijn voor een vaste verbinding.

Convergentie is vandaag een vooraanstaande trend in het bedrijfsleven. Dat is niet alleen wat ik zelf ervaar in mijn job, maar ook wat vooraanstaande onderzoeksbureaus als Gartner vermelden. Consultants als Accenture en Avenade spreken zelfs over ‘The Hyper-Convergence Effect’. Convergentie draait bij hen zelfs niet enkel rond it en telecom, ook andere domeinen convergeren. Denk bijvoorbeeld aan de tijd die u besteedt aan werk en privé. Die werelden vloeien ook steeds meer in elkaar over.

Het is in het licht van deze trends dat wij bij Orange een nieuwe dienst lanceren: Fix Corporate (vroeger Matrix Solutions), dat u de connectiviteit bezorgt die u nodig hebt in combinatie met diensten die aansluiten bij uw organisatie. Het maakt voor u een convergente oplossing mogelijk, die onder meer zowel spraak- als dataverkeer biedt over een vaste lijn.

Het is een antwoord op concrete noden. Telecom en netwerkverbindingen worden alsmaar belangrijker voor een onderneming. En dat belang neemt steeds toe. Bovendien werkt elke organisatie anders. Of het nu gaat om een Belgisch bedrijf met vestigingen in eigen land, een filiaal van een onderneming of multinational.

In dit nummer bieden wij u de bouwstenen van uw ideale telecomoplossing. Want net zoals uw bedrijf snel inspeelt op opportuniteiten en evolueert, moet uw communicatie dat ook doen.

 

Stéphane Beauduin, Chief B2B Officer bij Orange

Interesse in ons aanbod?

Wenst u een commercieel gesprek? Een van onze medewerkers belt u zo terug.