BabyKid: "Een oplossing voor iedere medewerker."

03.07.2015

Met het globale aanbod van Orange kunnen we onze klanten een optimale dienstverlening garanderen.

Sandro Bassani

 

BabyKid stelt 90 medewerkers tewerk in 15 winkels verspreid over Wallonië en Brussel. De keten is gespecialiseerd in kinderverzorgingsproducten. Opvallend is het goed georganiseerde stockbeheer, onder meer dankzij Orange. Sandro Bassani, medeoprichter en zaakvoerder van het bedrijf: “We hadden nood aan een betrouwbare en transparante telecommunicatiepartner, zowel voor vaste als voor mobiele telefonie. De keuze voor Orange was voor ons evident.”

 

De uitdaging

Orange, een vertrouwenspartner

BabyKid is het resultaat van een fusie tussen twee bedrijven. Het ene bedrijf was al klant bij Orange, het andere niet. Sandro Bassani: “We beslisten vier jaar geleden om alles tot één geheel te maken. Zo hadden we ook een betrouwbaar partner nodig voor onze telecommunicatie. In een vergelijkende analyse van de verschillende operators kwam Orange duidelijk als beste naar voor.”

 

Maximale dienstverlening voor onze klanten

Het stockbeheer is primordiaal voor een detailhandel, net zoals de communicatie. “Vaste telefonie speelt een essentiële rol, want onze verschillende winkels nemen regelmatig contact met elkaar op. Vandaar het belang van gratis vaste communicatie intern”, benadrukt Sandro Bassani. En hij voegt eraan toe: “Op het vlak van mobiliteit beantwoordt Shape perfect aan onze verwachtingen. Met deze formule kunnen we onder meer onze klanten in geval van nood een snelle oplossing aanbieden.”


 

De oplossing

Een oplossing voor iedere medewerker

Sandro Bassani: “Ons winkelpersoneel heeft de beschikking over een vaste telefoon. Diegene met een gsm of smartphone kun je op één hand tellen. Daarom waren we ook zo enthousiast over de verschillende formules van Shape. Onze bezorgers kunnen nu gemakkelijk een klant contacteren in geval van een laattijdige levering.”

“Sommige van onze leveranciers komen uit Frankrijk, Nederland of Duitsland. Vandaag kunnen we ze eenvoudig contacteren zonder ons budget te zwaar te belasten.”

 

Voorsprong nemen met het Hardware Bonus Program

Met het Hardware Bonus Program kan u uw medewerkers uitrusten met de beste 4G-smartphones. Het gaat hier om een echte co-investering. Sandro Bassani ontving overigens verschillende vouchers die hij niet zal laten liggen: “We zijn van plan om onze smartphones in de nabije toekomst te vernieuwen. De voordelen van het Hardware Bonus Program komen dus goed van pas. Dankzij deze formule co-investeert Orange daadwerkelijk in de toestellen waardoor we nog efficiënter kunnen werken.”


 

Het resultaat

Besparingen

“Met Shape is onze financiële winst enorm. We realiseren forse besparingen, zonder dat de dienstverlening van Orange aan kwaliteit inboet. We zijn overtuigd van de voordelen die deze oplossing biedt. Waarom zouden we veranderen?”

 

Controle en transparantie

Sandro Bassani: “Dankzij Invoice Split, inbegrepen bij Shape, hebben we een goed overzicht van het verbruik van iedere medewerker. Ideaal om het aanbod op maat te maken.”

 

Altijd en overal bereikbaar

Ook de data zijn belangrijk in een bedrijf zoals BabyKid. “Onze medewerkers genieten voortaan van een ongekende flexibiliteit en beschikbaarheid. Ze kunnen bellen, mailen en surfen naar eigen goeddunken. En dat allemaal heel voordelig.”

 

Zijn uw telecomoplossingen voor mobiele en vaste telefonie nog niet op maat gesneden? Maak kennis met onze verschillende Shape-formules en ontdek hoe u uw medewerkers voordelig kunt uitrusten met moderne 4G-smartphones dankzij het Hardware Bonus Program van Orange.

Hallo, bent u geïnteresseerd
in ons aanbod?
Welkom bij
Orange.

Bedankt voor uw interesse, zullen we een afspraak inboeken?

Contacteer ons

Ik heb een vraag of klacht