Beheer uw mobiele vloot eenvoudig met Device Manager

09.08.2017

Vele kmo’s willen wel mobiel ondernemen, maar weten niet altijd waar te beginnen. Of ze vinden gewoon geen oplossingen op hun maat. Dat verandert nu met Device Manager.


In een notendop: Orange ontwikkelde Device Manager samen met de toonaangevende it-expert Systemat. Dankzij Device Manager maakt u probleemloos gebruik van de vele tijd- en geldbesparende mobiele technologieën. En dit vanuit een eigen, uiterst veilige cloud. U wordt dus 100% mobiel zonder dat u extra hulpmiddelen of it-kennis hoeft te hebben.

 

Wat moet u doen? Niks, als u dat wilt

Al uw medewerkers die mobiel werken, ontvangen een mobiel toestel dat vooraf door Orange werd geconfigureerd. Met hun toestel hebben ze meteen toegang tot alle nodige bedrijfsgegevens en -apps die in een eigen, veilige cloud zitten. Bovendien is er voor hen een helpdesk waar onze experts steeds paraat staan met advies, tips en oplossingen voor hun problemen.

 

Op maat van úw kmo

Device Manager werkt meteen. U hoeft dus geen tijd te verspillen aan complexe mobiele oplossingen of het zoeken van experts. U betaalt ook een transparant, maandelijks bedrag voor elke gebruiker, waarbij alle diensten steeds inbegrepen zijn. Klaar, duidelijk en eenvoudig.

 

Welkom in het mobiele tijdperk

Device Manager is een sprekend voorbeeld van de ‘Enterprise Mobility’-aanpak van Orange. Mobiel ondernemen wordt immers almaar belangrijker. En Orange zorgt – samen met Systemat – dat u er uw voordeel mee doet.

 

Meer weten over Device Manager of deze kmo-vriendelijke oplossing activeren?
Klik snel door naar onze Device Manager-pagina of neem contact op met uw accountmanager.

Interesse in ons aanbod?

Wenst u een commercieel gesprek? Een van onze medewerkers belt u zo terug.