Bel overal via wifi en 4G

11.06.2018

Met VoWiFi (Voice over WiFi) en VoLTE (Voice over 4G/LTE) biedt Orange u, als eerste operator in België, de mogelijkheid om zowel via wifi als via 4G te bellen en gebeld te worden. Daardoor bent u overal bereikbaar, zonder extra kosten en zonder dat u een extra app nodig hebt.

Met VoWiFi en VoLTE belt u met uw mobiele telefoon ook via wifi of via 4G. Bovendien is Orange de enige operator in België die via alle netwerktechnologieën (2G, 3G, 4G en VoWiFi) HD Voice aanbiedt, waardoor u belt met een kristalhelder stemgeluid.

Bij de lancering zijn de Samsung Galaxy S7/S7 Edge (voor VoWiFi en VoLTE) en de iPhone 5S tot en met de iPhone X (voor VoWiFi) ondersteund. Het aantal ondersteunde toestellen zal blijven groeien naargelang wij de toestellen certificeren om u een goede gebruikerservaring te garanderen.

VoWiFi

VoWiFi heeft als voordeel dat u kan bellen en gebeld worden op plaatsen waar er geen of onvoldoende dekking van het mobiele netwerk is, zoals binnenshuis in een goed geïsoleerd gebouw. VoWiFi werkt overal waar u met wifi verbonden bent, ook op een trein, in de wachtkamer van de tandarts of in een hotel. Verplaatst u zich tijdens het bellen naar een gebied zonder wifidekking, dan schakelt het gesprek transparant over naar 4G (momenteel ondersteund op een Samsung Galaxy S7/S7 Edge).

VoLTE

Wist u dat u vroeger alleen via 4G kon surfen? VoLTE heeft als voordeel dat u nu een HD-gesprek via het 4G-netwerk kan voeren en tegelijk kan surfen tegen 4G-snelheid. Ook de dekking binnenshuis verbetert in vergelijking met vroeger, toen u standaard alleen via het 2G- of 3G-netwerk belde. 

Standaard ingeschakeld

Beide technologieën zijn alleen beschikbaar in België. VoWiFi en VoLTE zijn standaard ingeschakeld voor alle B2B-klanten die 4G hebben in hun tariefplan.

Snel 4G-netwerk

Als aanbieder van convergente telecomdiensten besteden wij uiteraard veel aandacht aan een uitstekend mobiel netwerk. Volgens de onafhankelijke studie 'State of Mobile Networks: Belgium' uit maart 2018 van OpenSignalhebben wij het snelste 4G-netwerk van België en de beste 4G-dekking.

Download Speed 4G
Availability 4G

 

Meer weten over bellen via wifi of 4G?

Lees dan meer over VoWiFi en VoLTE.

1Bron: (2018) State of Mobile Networks: Belgium (March 2018), OpenSignal, Inc.

Hallo, bent u geïnteresseerd
in ons aanbod?
Welkom bij
Orange.

Bedankt voor uw interesse, zullen we een afspraak inboeken?

Contacteer ons

Ik heb een vraag of klacht