Belgische oplossing pakt pijnpunten van mailboxen aan

10.11.2015

Worstelen u en uw collega’s ook met overvolle mailboxen? De professionele tool die daar radicaal verandering in brengt is SmartMail. Resultaat: minder stress dankzij een lege inbox.

 

Chaos in uw inbox, belangrijke berichten vergeten, moeite om mails terug te vinden. Als u en uw medewerkers zich daaraan ergeren, biedt SmartMail de redding. De mail- en samenwerkingstool van Easi maakt namelijk komaf met de inefficiënte eigenschappen van traditionele inboxen.

 

Eenvoudig uw mails opvolgen

Duidt u e-mails aan als ongelezen of zet u zichzelf in cc om zeker te zijn van de opvolging? Met SmartMail is dat niet langer nodig. U voegt gewoon een herinnering toe aan uw mail en stuurt uw collega’s een notificatie. Uw mailverkeer wordt bovendien weergegeven in conversatievorm en attachments worden doeltreffend beheerd. Kortom, mails verwerken was nog nooit zo makkelijk.

 

Sneller en slimmer samenwerken

Naast uw eigen follow-up verloopt ook teamwerken stukken gestroomlijnder. Mails, afspraken en taken worden verenigd en gedeeld via één platform, en de manier waarop mails geklasseerd worden is voor iedereen dezelfde. ‘Inbox Zero’ wordt werkelijkheid voor u en uw collega’s.

 

Cloud gebaseerd

Gebruikt u de mailboxen van SmartMail of verkiest u uw eigen mailboxen? Dat bepaalt u helemaal zelf. Bovendien is SmartMail cloudbased, waardoor u en uw medewerkers vanop elke browser (FireFox, IE, Safarie en Chrome) of iOS-toestel toegang hebben tot SmartMail. U betaalt per gebruiker en per maand – afhankelijk van het aantal gebruikers. Onderhoud, updates, service en back-ups zijn inbegrepen.

 

Geïnteresseerd in deze oplossing van Belgische makelij? Bekijk alle functies en prijzen op de SmartMail-website.

Hello, Interested
in our offer?
Welcome to
Orange Business.

Thanks for your interest in our offers, let's schedule a meeting.

Are you already an Orange Business customer?