De Belgische kmo kiest ook voor Orange

03.07.2017

In mobiele telefonie is Orange de nummer twee in de markt van bedrijven met minder dan tweehonderd medewerkers. Ook het aanbod voor mobiele data van Orange ligt goed in de markt. Dat alles blijkt uit de marktstudie van Beltug in samenwerking met de belangrijkste telecombedrijven van ons land. “Deze samenwerking heeft geleid tot een unieke inkijk in het Belgische ICT-landschap, met correcte cijfers voor de Belgische markt.”, stelt Danielle Jacobs, directeur bij Beltug, de vereniging van professionele ICT-gebruikers in ons land.


Bedrijven kloppen ook volop bij Orange aan voor vaste telefonie, blijkt uit het Beltug-onderzoek. Als we de cijfers voor vaste telefonie bij Belgische bedrijven met tussen vijftig en tweehonderd medewerkers onder de loep nemen, dan staat Orange in die markt op de derde plaats.

 

Internet en bedrijfsnetwerken

Ook in de markt van internetverbindingen is Orange erg aanwezig. Zo is het nummer drie in de markt bij Belgische bedrijven tussen vijftig en tweehonderd werknemers.

Kortom, Orange is goed vertegenwoordigd in de Belgische kmo-markt, zowel met zijn vaste en mobiele telefonie als met de internetverbindingen. “Met deze marktcijfers bevestigt Orange andermaal dat het met zijn convergente aanbod - van vast, mobiel, spraak en data – intussen een goede keuze is voor kmo’s”, stelt Lieven Vaes, ‎Head of B2B Marketing bij Orange.
 

Neem contact op met Orange

Ontdek het aanbod van Orange op business.orange.be. U kan ons ook altijd telefonisch of per mail bereiken. 

Bron: BELTUG, Belgian Association of Digital Technology Leaders, ICT Market Trends Survey, 2016

Hallo, bent u geïnteresseerd
in ons aanbod?
Welkom bij
Orange.

Bedankt voor uw interesse, zullen we een afspraak inboeken?

Bent u al business klant bij Orange?