De enige telefonieoplossing die u nodig hebt

02.06.2014

Wil u de flexibiliteit van mobiele telefonie combineren met de voordelen van een vaste lijn, dan is Shape & Fix Telephony de compleetste telefonieoplossing. En dankzij de dienst Invoice Split controleert u bovendien perfect uw budget.


Lees hier zes goede redenen waarom Shape & Fix Telephony de enige telefonieoplossing is die uw onderneming nodig heeft:

 

1. U kiest formules op maat van uw medewerkers

Uw administratief personeel op kantoor heeft wellicht voldoende aan een kleine mobiele bel- en databundel, terwijl uw vertegenwoordigers regelmatig roamen en mobiel surfen in het buitenland. Dankzij Shape geeft u elk van hen een geïndividualiseerde mobiele formule en bent u zeker dat iedereen optimaal belt.

 

2. U controleert eenvoudig uw budget met Invoice Split

Dankzij de gratis dienst Invoice Split bepaalt u op voorhand welk deel van de telecomkosten van uw medewerkers uw onderneming betaalt. Is het bedrag op de factuur hoger? Dan krijgt uw medewerker een persoonlijke factuur met het resterende saldo. Zo voorkomt u onaangename verrassingen.

 

3. U belt voordelig met uw vaste lijn

Met de vaste lijn van Orange belt u tegen de laagste prijs, zowel naar Belgische nummers als naar het buitenland. U hoeft geen onderscheid te maken tussen dal- of piekuren, waardoor u op elk moment van de dag voordelig belt.

 

4. U belt gratis naar uw collega's

Het zou jammer zijn als u zich tijdens een telefoongesprek met een collega plots zou afvragen of u nu uw belbundel aan het opbellen bent. Daarom zijn alle oproepen tussen collega's in België gratis, zowel mobiel als via de vaste lijn. Meer nog: met uw gsm belt u zelfs gratis naar alle Orange-nummers én naar alle vaste lijnen in België.

 

5. U kan maandelijks bijsturen

Uw bedrijf evolueert mee met de snel veranderende marktomstandigheden. Gelukkig kan u met Shape elke maand eenvoudig en gratis de formules van uw werknemers veranderen. Afhankelijk van uw behoeften kan u kiezen voor vaste telefonie op een of meerdere sites.

 

6. U behoudt het overzicht

Shape & Fix Telephony biedt u veel mogelijkheden, maar begraaft u niet onder de complexiteit. U hebt slechts één contract dat zowel mobiele als vaste telefonie omvat. U krijgt maandelijks één factuur met al uw telefoniekosten op. En bij problemen hoeft u maar één nummer te bellen van onze klantendienst.

 

Ontdek bovenstaande en vele andere voordelen bij Shape & Fix Telephony, de complete telefonieoplossing van Orange voor bedrijven. 

Interesse in ons aanbod?

Wenst u een commercieel gesprek? Een van onze medewerkers belt u zo terug.