De juiste tools voor efficiënte communicatie

03.05.2016

Als specialist in uw vak werkt u liefst met de beste instrumenten. Een toolbox waarop u blindelings vertrouwt en die u toelaat uitstekend werk te leveren. Maar u bent natuurlijk ook ondernemer. En om te ondernemen hebt u de juiste communicatietools nodig. Daarom heeft Orange een nieuwe toolbox voor u samengesteld: ‘UW ONDERNEMING & Orange’, met daarin de beste communicatietools op maat van uw bedrijf.

 

Een bijzonder volledige toolbox

De oplossingen in de telecomportfolio van UW ONDERNEMING & Orange omvatten vaste en mobiele telefonie, internet én vaste en mobiele datacommunicatie. Een medewerker van Orange stelt hieruit samen met u een communicatiemix samen op uw maat, die perfect beantwoordt aan de behoeftes van uw bedrijf.

Deze toolbox op maat maakt uw onderneming in één klap een stuk efficiënter, want hij laat u toe om:

  • vlot contact op te nemen met uw leveranciers en klanten
  • snel bestellingen/orders/reservaties te ontvangen
  • optimaal projecten te presenteren
  • altijd te bereikbaar zijn − ook onderweg
  • en nog veel meer

 

Meer dan technologie alleen 

Chief B2B Officer Stéphane Beauduin is trots op dit totaalaanbod, want convergentie heeft volgens analisten een grote, positieve impact op élk bedrijf, groot en klein. Maar hij benadrukt dat het om veel meer gaat dan een pakket technologieën alleen.

“Wij zien convergentie breed,” legt hij uit, “niet alleen het samenbrengen van technologieën, maar het verbinden van teams, klanten, leveranciers en sociale netwerken staat centraal. Dit gaat over de bundeling van menselijke krachten.”

De medewerkers van Orange zijn opgeleid om samen met u een grondige analyse te maken van uw manier van werken, uw uitdagingen, uw plannen en wensen voor de verdere uitbouw van uw bedrijf. Op basis van die analyse stellen we vervolgens selectief de juiste oplossingen voor. Uw bedrijf staat dus altijd centraal, niet de technologie. 

En omdat we weten dat u een hekel hebt aan eindeloze adminsitratie, ontvangt u van ons slechts één factuur voor uw volledige totaalpakket. Eenvoudiger kan het niet.

Benieuwd welke oplossing UW ONDERNEMING & Orange in petto heeft voor uw bedrijf? Maak nu een afspraak voor een gratis en vrijblijvende analyse!

Interesse in ons aanbod?

Wenst u een commercieel gesprek? Een van onze medewerkers belt u zo terug.