Een voicemail voor professionals

24.05.2013

Wij bieden met Pro Voice Mail een uitgebreide voicemaildienst aan die perfect afgestemd is op uw unieke situatie. Pro Voice Mail-gebruikers krijgen toegang tot tal van nuttige opties die onmisbaar zijn in een professionele omgeving. Wij bieden hiermee een kant-en-klare oplossing aan voor professionals die op zoek zijn naar net dat tikkeltje meer.

Onze klassieke voicemaildiensten volstonden al ruimschoots, Pro Voice Mail gaat nog een stap verder. Voor slechts 2,98 euro per maand (btw inbegrepen) geniet u volgende voordelen:

 

 

 

  • in plaats van twee weken worden de berichten vier weken lang bewaard.
  • een ingesproken bericht kan tot 5 minuten duren in plaats van 3 minuten.
  • beluisterde berichten worden tweemaal zo lang bewaard dan vroeger, 2 weken in plaats van 1 week.
  • ook de duur van het welkomstbericht is aangepast: met Pro Voice Mail kan u een boodschap inspreken van maximaal 30 seconden in plaats van 15.
  • wij hebben tenslotte het maximaal aantal berichten dat kan worden bewaard verhoogd. Met de standaard Voice Mail is de capaciteit 15 berichten, met Pro Voice Mail is dat al 40 berichten.

 

Bovendien beschikt u over de inbegrepen voicemaildiensten One Click Voice Mail, Contact Me en Visual Voicemail (voor de iPhone). Met het gratis One Click Voice Mail ontvangt u een sms wanneer iemand een boodschap heeft ingesproken die u direct, en met één enkele klik toelaat om de ingesproken boodschap te beluisteren. U kiest welke berichten u wilt beluisteren en in welke volgorde. Zo bewaart u enkel de belangrijkste berichten. De dienst Visual Voicemail geeft de ingesproken berichten nog overzichtelijker weer zodat ze sneller en efficiënter beheerd kunnen worden.

 

Hallo, bent u geïnteresseerd
in ons aanbod?
Welkom bij
Orange.

Bedankt voor uw interesse, zullen we een afspraak inboeken?

Contacteer ons

Ik heb een vraag of klacht