Een voorbeeld van uitstekende klantenbinding

23.05.2013

Dankzij de applicatie van MobileJuice is uw merk of bedrijf prominent aanwezig op de smartphones en tablets van uw klanten. U communiceert rechtstreeks, weet perfect wie welke boodschap krijgt en toont onbewust aan dat u als onderneming helemaal mee bent met de tijd.

 

MobileJuice en Orange werken nauw samen om u de ideale oplossingen aan te bieden. U stelt zelf een waaier van mobiele applicaties samen die uw klanten eenvoudig en overzichtelijk kunnen downloaden op hun eigen smartphones en tablets. Zo brengt u trouwe klanten rechtstreeks op de hoogte van nieuwigheden en speciale acties.

Zo kan u bijvoorbeeld bedrijfsevementen kenbaar maken via de smartphone en de tablet. Niet alleen het evenement en de datum wordt gecommuniceerd, ook een plattegrond kan meegestuurd worden. Net zoals rechtstreekse verwijzingen naar andere evenementen of de mogelijkheid om het bericht op sociale netwerken te plaatsen. Of wat dacht u van een shoppingapplicatie, waarmee klanten uw nieuwste producten niet alleen kunnen ontdekken maar meteen ook bestellen. Wanneer en waar dan ook!

Of u nu een restaurant uitbaat, een dienst aanbiedt, bedrijfsinformatie kenbaar wilt maken of producten verkoopt, Orange en zijn partner MobileJuice hebben voor alle vragen een gepast antwoord. Een antwoord op maat, want u bepaalt precies welke functionaliteiten er toegevoegd worden aan de mobiele applicatie. MobileJuice laat u kiezen uit meer dan dertig mogelijkheden!

 
Wenst u meer info, of bent u geïnteresseerd in een demo van deze toepassing?  Surf naar business.orange.be/mobilejuice.
Interesse in ons aanbod?

Wenst u een commercieel gesprek? Een van onze medewerkers belt u zo terug.