Efficiënter verkopen met Showpad

28.10.2014

Tablets zijn superverkoopstools, áls ze tenminste de juiste prijslijsten, presentaties en productfiches bevatten. Met de Showpad-app bent u zeker: op elk moment heeft uw verkoopteam accurate info.


Altijd up-to-date

Showpad is een app waarmee u vanop kantoor gemakkelijk en snel pdf’s, foto’s en video’s naar de tablets van uw verkopers stuurt. Via één centraal en beveiligd platform beheert en distribueert u alle communicatiemateriaal. Nieuwe brochure? Met een simpel pushbericht verwittigt u het team.

 

Snelle follow-up

Ook de tijdrovende opvolgingsmails na elk verkoopgesprek zijn verleden tijd met Showpad. Uw accountmanagers voeren niet alleen vlot contacten in, ze kunnen informatie meteen delen met potentiële klanten én al dan niet personaliseren.

 

Verbeterd inzicht

U wil weten welke info aanslaat? Showpad toont u wat het meest gebruikt en gedeeld wordt door het verkoopteam. Handig om de samenwerking tussen het verkoop- en marketingteam te verbeteren en uw communicatiemateriaal voortdurend te optimaliseren.

 

Orange doet het u voor

Inderdaad, ook onze eigen accountmanagers zijn intussen verknocht aan Showpad. Logisch, want in elke fase van de verkoop zien ze hun eigen productiviteit stijgen: tijdens de voorbereiding, het gesprek én de follow-up. Waarom probeert u het zelf niet uit?

 

Ontdek hoe Showpad uw bedrijf mobieler maakt. Surf naar de Showpad-website voor een gratis proefversie of neem contact op met uw Orange-accountmanager.

Interesse in ons aanbod?

Wenst u een commercieel gesprek? Een van onze medewerkers belt u zo terug.