Exclusief evenement schetst toekomst M2M-markt

03.05.2016

Jaarlijks organiseren wij, als enige Belgische operator, een bijeenkomst waarbij M2M (Machine-to-Machine)-leveranciers, gebruikers, IT-specialisten, hardwareproducenten, journalisten en vertegenwoordigers uit de Belgische en internationale politieke wereld elkaar rechtstreeks ontmoeten om te debatteren over de toekomst van mobiele M2M-communicatie.

Niet minder dan 400 aanwezigen namen deel aan de sessies. De twee toppers? Zonder twijfel de sessie over het Belgische M2M-ecosysteem en de sessie over hoe M2M nieuwe inkomstenstromen kan genereren voor uw onderneming.

 

Groeimarge

De Machine-to-Machine-markt wacht een beloftevolle toekomst, daar was iedereen het roerend over eens. Dat de interesse in de M2M-sessies zo groot was, verrast hoegenaamd niet. Ga maar na: op dit moment zijn er volgens cijfers van Datanews al 3,5 miljard machines met elkaar verbonden… in Europa alleen! Verwacht wordt dat de gezamenlijke inkomsten uit al deze apparaten zal oplopen tot 215 miljard euro in 2020. Een goed gefundeerde M2M-strategie voor uw eigen bedrijf loont op termijn dus zeker. Daarmee staat u niet alleen. Volgens Stéphane Beauduin, Chief B2B officer bij Orange en een van de key speakers, worden op dit moment al tien procent van alle Belgische simkaarten voor M2M-doeleinden gebruikt, goed voor zo'n 450.000 M2M-kaarten in ons land alleen al.

 

Interesse in ons aanbod?

Wenst u een commercieel gesprek? Een van onze medewerkers belt u zo terug.