Fix Corporate nu ook met 4G

09.11.2015

Goed nieuws, de mobiele connectiviteit van Fix Corporate (vroeger Matrix Solutions) werd bijgewerkt naar 4G. De hogesnelheidsstandaard is vanaf nu beschikbaar als hoofdverbinding, back-uplijn of tijdelijke mobiele lijn.

 

Met de nieuwe 4G connectiviteit geniet u dezelfde hoge snelheid, veiligheid en vele diensten van Fix Corporate. Volledig beheerd door Orange, met duidelijke Service Level Agreements. Maar nu dus gecombineerd met alle voordelen van het mobiele 4G-netwerk van Orange.

 

100 Mbps in download, 50 Mps in upload

De snelheden van 4G lopen op tot 100 Mbps in download en tot 50 Mbps in upload, afhankelijk van een aantal factoren, zoals indoordekking en het aantal gebruikers. Uiteraard nog steeds met de goede dekking en betrouwbaarheid van het mobiele netwerk van Orange.

 

Verbeterde businesscontinuïteit

Dankzij 4G beschikt u altijd en overal over een razendsnelle mobiele toegang tot uw bedrijfsnetwerk (VPN). Bovendien geniet u dezelfde veiligheid als van een vaste IP VPN-verbinding. Laat uw hoofdverbinding het afweten? Dan treedt een mobiele back-up met 4G-router in werking en blijft u op belangrijke sites vlot doorwerken.

 

Snel geïnstalleerd op tijdelijke sites

Nood aan een tijdelijke hogesnelheidsverbinding? Onze mobiele toegangsoplossing is snel geleverd en overal inzetbaar in België. Ze is gemakkelijk in werking te stellen en zorgt voor een eenvoudige, flexibele toegang via 4G. Ideaal dus voor werven, evenementen of pop-up-zaken waar u razendsnel wil surfen via het betrouwbare mobiele netwerk van Orange.

 

Geïnteresseerd in Fix Corporate, inclusief mobiele 4G-connectiviteit? Neem contact op met uw accountmanager of bekijk alle info over Fix Corporate.

Hallo, bent u geïnteresseerd
in ons aanbod?
Welkom bij
Orange.

Bedankt voor uw interesse, zullen we een afspraak inboeken?

Contacteer ons

Ik heb een vraag of klacht