Fix Corporate: telecom ontworpen door uw bedrijf

17.06.2013

Uw telecominfrastructuur wordt steeds belangrijker voor uw bedrijf. Bijna al uw communicatie met uw medewerkers, klanten, leveranciers en derden verloopt via deze weg. Met Orange Fix Corporate beschikt u over een convergent portfolio van data- en vastetelefonie-oplossingen dat u volledig afstemt op uw bedrijfskarakter.

 

Kort gezegd: u bent de ontwerper van uw ideale telecommunicatie-oplossing. Natuurlijk staat u er niet alleen voor, maar wordt u vakkundig geholpen door ons team van experts. Dat voert een grondige, gedetailleerde analyse van uw bedrijfsomgeving uit en kijkt hoe dit zich vertaalt in specifieke telecombehoeften. Op basis van deze analyse krijgt u een oplossing aangeboden, die perfect aansluit op uw wensen.

 

Convergentie van netwerk- en telefoondiensten

Orange Fix Corporate is niet alleen een flexibele, maar ook een uiterst convergente oplossing. U moet uw netwerk- en telefoonapparatuur dus niet langer bij twee of drie verschillende leveranciers kopen, met alle bijhorende integratieproblemen van dien. We bieden u een betrouwbaar, beveiligd platform dat al uw spraak- en dataverkeer bundelt en ze naadloos op elkaar laat aansluiten.

 

Kies zelf met welke servicepartners u samenwerkt

De modulariteit van Orange Fix Corporate vertaalt zich eveneens in een open ecosysteem. Dat betekent dat u zelf uw partners kiest voor de integratie van telecomprojecten en het beheer en onderhoud van uw eigen apparatuur (PBX, servers, ...). U bepaalt dus zelf, nu en in de toekomst, welke diensten u nodig hebt en wie u daarvoor inschakelt.

 

Steun op een uiterst betrouwbaar glasvezelnetwerk

Wanneer u kiest voor Orange Fix Corporate, kiest u voor zekerheid. Orange gebruikt voor alle netwerk- en telecomverbindingen erkende, algemeen ondersteunde standaardtechnologieën, zoals Ethernet, xDSL, glasvezel en mobiele 3G (en binnenkort 4G). Bovendien worden alle vaste dataoplossingen gecombineerd met een Service Level Agreement (SLA). Om deze garanties na te komen, wordt het netwerk 24/7 gecontroleerd door een expertteam.

 

Internationaal bereik

Omdat Orange België een uitgebreid netwerk van internationale partners heeft, is Orange Fix Corporate ook de ideale oplossing voor klanten met vestigingen in het buitenland. Orange België heeft onder andere een bevoorrecht samenwerkingsverband met Orange Business Services (OBS), wat de betrouwbaarheid van de contracten en de overeengekomen SLA's beduidend vergroot.

 

Wilt u te weten te komen wat Fix Corporate voor u kan betekenen? Neem dan contact op met uw Orange-accountmanager of surf naar onze businesswebsite.

Hallo, bent u geïnteresseerd
in ons aanbod?
Welkom bij
Orange.

Bedankt voor uw interesse, zullen we een afspraak inboeken?

Contacteer ons

Ik heb een vraag of klacht