Galaxy Xcover4S. Samsung geeft werkpaard een update

21.06.2019

Samsung lanceerde zopas de Galaxy Xcover4S, een robuuste of rugged smartphone die bestand is tegen water, schokken, valpartijen … en dus heel geschikt is voor outdoor-beroepen, zoals bouwvakker en bosbouwer.

De Galaxy Xcover4 is al jaren een vaste waarde op werven, in de bouw, in de industrie, aan boord van trucks en overal waar men een toestel nodig heeft dat tegen een stootje kan. De 'Xcover' slaat op de water-, stoot- en valvaste uitvoering en vormt het belangrijkste verschil met de slankere toestellen uit de S- en A-families van Samsung. 

Galaxy komt nu met een update voor de Xcover: de Xcover4S. Aan het stoere uiterlijk is niets veranderd, maar onder de motorkap werd gesleuteld aan het geheugen, de processor en de camera. Het resultaat is een betaalbare robuuste smartphone die beantwoordt aan de verwachtingen van vandaag. 

 

Smartphone in overall

Als 'werftoestel' kan de Xcover4S de juiste referenties voorleggen. Hij is IP68 gecertificeerd en dus stof- en waterdicht (tot 30 minuten op 1,5 meter diepte). Meer nog, hij voldoet ook aan de militaire standaard MIL-STD-810, wat betekent dat hij bestand is tegen extreme temperaturen, intense uv-straling, zout en stof, barre weersomstandigheden en mechanische schokken en trillingen. De Xcover4S is zonder twijfel klaar voor het zware werk.

De nieuwe Xcover4S verschilt enkel van zijn voorganger aan de binnenkant. Het interne geheugen werd opgetrokken van 16 GB naar 32 GB en het RAM-geheugen steeg van 2 GB naar 3 GB. De resolutie van de camera bedraagt 16 MP, die van de frontale camera 5 MP. De Quad-core processor van 4 x 1,4 GHz werd vervangen door de nieuwe Octa-core die met 2 x 1,6 GHz plus 6 x 1,6 GHz behoorlijk snel uit de hoek komt. Nog een laatste verbetering: de nieuwkomer draait op Android 9 Pie in plaats van 7 Nougat.

 

In het teken van veiligheid

Samsung brengt de Galaxy Xcover4S in Enterprise Edition, wat heel wat garanties biedt inzake veiligheid. Zo kan u de komende vier jaar rekenen op security- en firmware-updates, een licentie op Knox Configure – de door Gartner geprezen beheers- en veiligheidssoftware voor mobiele toestellen – en E-FOTA voor draadloze installatie van firmware. Bovendien garandeert Samsung dat de toestellen twee jaar lang leverbaar zijn. 

 

Teken in op ons Hardware Bonus Program en ontvang voor elk nieuw Shape-abonnement een Samsung Xcover 4S.

Hallo, bent u geïnteresseerd
in ons aanbod?
Welkom bij
Orange.

Bedankt voor uw interesse, zullen we een afspraak inboeken?

Contacteer ons

Ik heb een vraag of klacht