Gesprek bij oversteek grens met Luxemburg loopt gewoon door

15.02.2017

Dankzij een unieke samenwerking met Orange Luxemburg is Orange België de enige operator in België met deze superhandige dienst voor pendelaars en reizigers om comfortabel te bellen. U blijft bellen tegen het binnenlandse tarief. Daarmee zijn extra kosten verleden tijd.

Normaal stopt het gsm-gesprek op het moment dat u de grens overgaat, omdat de gsm het signaal met het oorspronkelijke netwerk verliest. Wachten tot uw gsm opnieuw verbinding maakt met het lokaal netwerk voor u weer kan bellen hoeft niet meer. Orange België en Orange Luxemburg optimaliseerden hun netwerk met een technische innovatie zodat een oproep tussen de Belgische en Luxemburgse operator overgedragen wordt zonder dat u daar hinder van ondervindt.

Tarief

Eens de grens over betaalt u hetzelfde tarief als in het land waar het gesprek tot stand kwam.

Voorbeeld: komt u als Orange België klant in Luxemburg tijdens een oproep, dan blijft u het binnenlandse tarief betalen.


Geen extra kosten meer

Hebt u of één van uw medewerkers een abonnement met onbeperkte belwaarde, dan behoren deze gesprekken tot het pakket. En brengt dat geen extra kosten met zich mee. Tijdens het oversteken van de grens betalen pendelaars dus ook geen roamingkosten meer.

Volgens Orange België zullen 60.000 klanten vaak gebruik maken van deze technologische innovatie.


Neem contact op met ons

Welkom in de wereld van Orange, een wereld die er is voor u: wij staan uw bedrijf bij met de grootste zorg, en tot in de kleinste details. Ontdek de wereld van Orange op business.orange.be.

 

Hebt u nog vragen? Uw Orange-accountmanager staat voor u klaar. U kan ons ook steeds telefonisch of per mail bereiken, klik hier voor onze contactgegevens.

Interesse in ons aanbod?

Wenst u een commercieel gesprek? Een van onze medewerkers belt u zo terug.