Laat uw GPS maar thuis. Coyote wijst voortaan de weg.

01.08.2017

Anno 2017 kunnen u en uw medewerkers de GPS gerust thuis laten. Met Coyote - standaard op Shape Ultimate, Intense en Traveller - rijdt u veilig en zorgeloos, maar verwittigd, de wereld rond. 

De trend is immers duidelijk: uit een bevraging van 1200 Orange-klanten blijkt dat de helft van de Belgische Orange-klanten verkiest de digitale navigatiefunctie op hun 4G-smartphone verkiest boven de klassieke. Daar is een goeie reden voor. De smartphone - als mobiel informatie- en communicatiecentrum - is sowieso al de ideale reisgezel. Dat de navigatiefunctie van de klassieke GPS nu in de smartphone geïntegreerd wordt, is een logische verdere stap.

 

Meer dan enkel navigatie

Natuurlijk wijst Coyote u altijd en overal de slimste weg, door middel van kaarten die continu geüpdatet worden, en dat in 23 landen. Maar Coyote doet veel meer dan dat. Zo krijgt u via uw smartphone verkeersinformatie in real time van 5 miljoen actieve Coyote-gebruikers: files, ongevallen, wegenwerken, vaste en mobiele snelheidscontroles, ... u krijgt het allemaal tijdig te zien op uw smartphone. U kan ook een maximumsnelheid instellen - Coyote waarschuwt u als u te snel rijdt. Kortom, Coyote is een slimme, betrouwbare copiloot, die u veilig en ontspannen door het verkeer loodst. 

 

Vaarwel stress achter het stuur

Zeg de stress achter het stuur vaarwel en download de Coyote-app uit de App Store of Google Play. Het downloaden én het gebruik is gratis met de Shape Ultimate-, Intense- of Traveller-tariefformule. Hebt u deze tariefformule nog niet? Overweeg dan een upgrade, want u spaart zo 11,95 euro inclusief btw per maand uit voor het gebruik van Coyote.

Tot slot nog een tip: routes die u vaak gebruikt, worden opgeslagen in het geheugen van uw smartphone. Geef thuis alvast uw reisroute in, zo verbruikt u minder data in het buitenland. Roamingkosten betaalt u sowieso niet meer binnen de Europese Unie.

 

Hebt u nog vragen? Uw Orange-accountmanager staat voor u klaar. U kan ons ook steeds telefonisch of per mail bereiken, klik hier voor onze contactgegevens.

Interesse in ons aanbod?

Wenst u een commercieel gesprek? Een van onze medewerkers belt u zo terug.