Laat uw machines praten dankzij M2M Essential

06.05.2016

Dankzij de dienst Machine-to-Machine van Orange beschikt u over simkaarten waarmee u onder andere rechtstreeks kan communiceren met de machines van uw vloot. Om het u in de toekomst nog gemakkelijker te maken, lanceren we nu de dienst M2M Essential, voor bedrijven die niet meer dan 100 van dergelijke Machine-to-Machine-simkaarten nodig hebben.

 

Het geheim van een rendabele en efficiënte onderneming? Een degelijk, betrouwbaar systeem om elke stap van het proces te kunnen volgen, zelfs van op afstand. Dankzij de M2M-dienst is dat perfect mogelijk. Machine-to-Machine van Orange voorziet de nodige simkaarten zodat u elk project binnen België snel, voordelig en vlekkeloos afrondt, terwijl u tegelijk geniet van een degelijke dekking.

De simkaarten van M2M Essential hebben een bijkomend voordeel. U kan ze draadloos koppelen aan voertuigen, liften, huizen of opslagruimtes om als extra beveiliging te fungeren. Wanneer er zich een panne, inbraak of diefstal voordoet, wordt u meteen gealarmeerd door het systeem zodat u snel kunt anticiperen. Bovendien bestelt u ze gewoon online!

 

Ook voor intern gebruik

Koppel de simkaarten aan kopieermachines, drankautomaten of andere apparaten die uw werknemers dagelijks gebruiken op kantoor. Zodra de voorraad papier of inkt op is of er geen snacks meer voorradig zijn, loopt er een melding binnen zodat u snel kan reageren. Op deze manier weet u altijd perfect of alles op rolletjes loopt.

Het codewoord bij M2M Essential is eenvoud. Eenvoud in gebruik, eenvoud in onderhoud en zeker ook eenvoud in betaling. Het laatste wat u immers wilt, is een ingewikkelde betalingsformule waar u amper uit wijsgeraakt. M2M Essential rekent alleen de gebruikte eenheden aan, met een maximum van 100 eenheden. De levering krijgt u er volledig gratis bij.

 

Voor bijkomende informatie en om online te bestellen klikt u hier.
Interesse in ons aanbod?

Wenst u een commercieel gesprek? Een van onze medewerkers belt u zo terug.