Neem alleen oproepen aan die ertoe doen

29.11.2018

Orange Telefoon is een Android-app die u helpt te bepalen of het veilig is om een onbekende oproep te beantwoorden. U krijgt niet alleen de naam van het bedrijf te zien dat u opbelt, maar ook of het mogelijk om een ongewenste oproep gaat. 

Identificeer onbekende bedrijfsnummers 

Als een bedrijfsnummer u opbelt, krijgt u de naam van het bedrijf te zien, zelfs als het niet in uw adresboek staat. Zo weet u altijd op voorhand wie u aan de lijn krijgt. 

 

Detecteer en blokkeer ongewenste oproepen

Als u wordt opgebeld door een nummer dat u niet kent, krijgt u een betrouwbaarheidsscore te zien. Hierdoor kan u beoordelen of het om iemand met minder goede bedoelingen of om een telefonische verkoper gaat. Op basis daarvan kan u beslissen of u de oproep aanneemt of het nummer blokkeert. Na elk gesprek kan u zelf ook een score geven, zodat iedereen elkaar helpt om komaf te maken met ongewenste oproepen.

 

Bel altijd het juiste noodnummer

De app geeft u een overzichtelijke lijst met noodnummers. Daardoor verliest u in nood nooit meer kostbare tijd met nadenken over welk nummer u nu weer dient te bellen. In het buitenland past de lijst zichzelf aan.

 

Laat u niet verrassen door betaalnummers

Bij elk premium nummer dat u opbelt, krijgt u realtime te zien wat het gesprek u kost. Zo laat u zich nooit meer verrassen door onverwachte gesprekskosten.

 

Meer weten?

Voor de gratis app Orange Telefoon hebt u Android 6.0 (Marshmallow) of hoger nodig. U dient de app als standaard telefoonapp in te stellen. Orange Telefoon is al meer dan 600.000 keer gedownload en heeft een gemiddelde beoordeling van 4,5 op 5 (in België). 

Meer weten over deze innovatieve dienst van Orange? Bekijk dan dit filmpje:

Hallo, bent u geïnteresseerd
in ons aanbod?
Welkom bij
Orange.

Bedankt voor uw interesse, zullen we een afspraak inboeken?

Contacteer ons

Ik heb een vraag of klacht