Neem de grote sprong voorwaarts met Orange

17.12.2019

Bij Orange vinden we het belangrijk dat groeiende ondernemingen in de bloemetjes worden gezet en daarom zijn we partner van Trends Gazellen.

Wat zijn Trends Gazellen?

Trends Gazellen zijn snelgroeiende bedrijven die een integraal onderdeel van ons economische landschap vormen. Stuk voor stuk competitieve ondernemingen die het ondernemingsklimaat in hun regio positief beïnvloeden. Het zijn krachtbronnen van innovatie en werkgelegenheid die een inspirerend rolmodel voor andere bedrijven zijn. Trends selecteert elk jaar 255 Trends Gazellen per provincie.

 

Waarom  steunt Orange Trends Gazellen?

Ondanks de hoge concurrentie, blijft Orange zelf ook verder groeien. We groeien doordat we de markt voortdurend uitdagen en verder durven gaan dan de standaardoplossingen. Sterke groeibedrijven durven ook al eens buiten de lijntjes te kleuren, nieuwe horizonten verkennen en juist hierin vinden we onze match met Trends Gazellen.

Een bedrijf dat groeit, dat is fantastisch – maar de ware kunst is om die groei te bestendigen, en daar heb je als bedrijf de juiste partners voor nodig. Met Trends kiezen wij bovendien voor een referentie in de B2B-media.

 

Data cruciaal voor groei

We weten dat toekomstgerichte ondernemingen data centraal zetten in hun strategie. Orange  biedt een hele reeks oplossingen aan om bedrijven hierbij te ondersteunen: van captatie, over transport tot doorgedreven data-analyse. Bovendien integreren we voortdurend nieuwe toepassingen en dankzij de recente integratie van ICT-oplossingen in onze portefeuille worden we zo een one-stop-shop voor heel wat Belgische bedrijven. Bij dit alles vergeten we natuurlijk niet om ook aan onze medewerkers te denken. De tevredenheid van onze klanten én werknemers zijn hierbij cruciaal.

 

 

Startschot Trends Gazellen in hoofdkantoor Orange

Alle genomineerde Trends Gazellen worden tijdens een event in hun provincie gevierd. Deze regionale Trends Gazellen-uitreikingen zijn volledig gratis en enkel op uitnodiging voor de genomineerden en contacten van de partners, waaronder Orange. De ideale gelegenheid om te netwerken en ideeën uit te wisselen, te inspireren en geïnspireerd te worden. Orange is de gastheer van het eerste regionale event dat plaats vindt op 5 februari in het hoofdkantoor in Brussel.

 

Orange, de gesprekspartner voor groeibedrijven

Bent u een groeibedrijf en bent u op zoek naar een sterke ICT-partner, dan is Orange uw ideale gesprekspartner.

 

 

 
Interesse in ons aanbod?

Wenst u een commercieel gesprek? Een van onze medewerkers belt u zo terug.