Onze Business Experts staan klaar voor u

28.12.2016

Met ruim twintig jaar ervaring in de Belgische businessmarkt, kennen wij uw noden en uw verwachtingen. Onze Business Experts bieden advies en ondersteuning op maat van kmo’s, overheden, grote bedrijven en multinationals.

Wat mag u verwachten?

De Business Experts van Orange vormen een professioneel team van specialisten en helpen u bij het beheer van uw telecom. U krijgt persoonlijke ondersteuning en advies op maat.

Een van onze Business Experts verwoordt het zo: “Ik luister in de eerste plaats naar mijn klanten. Zo ontdek ik hun behoeften en kan ik, met de steun van mijn collega’s, op deze behoeften inspelen.”

Expertise en een luisterend oor, persoonlijke begeleiding, regelmatige doorlichting en oplossingen op maat, het zijn maar enkele van de belangrijkste zaken die u als klant van Orange en zijn Businesse Experts mag verwachten. 

Al bestrijken we met Orange een breed telecomdomein, u kan indien nodig ook de expertise van onze ecosysteempartners inschakelen in aanvullende domeinen: Mobile Device Management, Machine-to-Machine, Business Analytics, … Wij investeren nadrukkelijk in innovatie. Dagelijks zorgen meer dan 5.000 medewerkers in onderzoek & ontwikkeling ervoor dat u altijd over de meest geavanceerde technologieën en oplossingen beschikt.

Interesse in ons aanbod?

Wenst u een commercieel gesprek? Een van onze medewerkers belt u zo terug.