Onze exit-strategie? Safety first!

07.05.2020

Na enkele weken van quarantaine mag het bedrijfsleven weer opgestart worden, op voorwaarde dat de veiligheidsregels gerespecteerd worden. Bij Orange blijven we daarom de voorkeur geven aan videoconferentie en dienstverlening vanop afstand. Dat is veiliger voor u én voor ons!

Bescherming ter plaatse

Is het voor uw bedrijf echter beter dat onze salesmedewerkers of technische (interventie)ploegen ter plaatse komen? Dan is dat vanaf 11 mei mogelijk. Voor afspraken op locatie hebben we volgend stappenplan uitgewerkt:

  • Op voorhand overlopen we graag de veiligheidsmaatregelen. Zo zorgen we ervoor dat zowel uw als onze voorschriften gerespecteerd kunnen worden.
  • Onze medewerkers hebben steeds een safety kit (mondmasker en handgel) op zak.
  • Tijdens de afspraak tracht onze collega zo weinig mogelijk ruimtes te bezoeken.

Bezoeken aan meer risicovolle gebouwen zoals ziekenhuizen en woonzorgcentra worden op voorhand intern bekeken en besproken met de betrokken directies.


Wat met onze andere diensten?

Bovenstaande regeling geldt voor afspraken op locatie. Maar wat met de andere diensten van Orange? Neem snel een kijkje in uw Klantenzone, daar vindt u heel wat mogelijkheden:

  • Herstellingen aanvragen
  • Opties & passes toevoegen
  • Bundels aanpassen bij de heropstart van uw bedrijf

Goed om te weten is dat vanaf 11 mei ook de Orange-shops geleidelijk de deuren openen met respect voor ieders veiligheid. De winkels zullen zo ingericht worden dat alle veiligheidsmaatregelen nagevolgd kunnen worden. Houdt u het liever helemaal veilig? Dan kan u ook na 11 mei blijven rekenen op de telefonische of online hulp van onze medewerkers. In onze Klantenzone kan u zelfs 24/7 terecht.  

 

Hallo, bent u geïnteresseerd
in ons aanbod?
Welkom bij
Orange.

Bedankt voor uw interesse, zullen we een afspraak inboeken?

Bent u al business klant bij Orange?