Orange introduceert smartphones van Xiaomi

02.09.2019

Orange Belgium introduceert drie smartphones van de opkomende Chinese producent Xiaomi. Ze bieden uitstekende prestaties tegen zeer scherpe prijzen. 

Orange is voortdurend op zoek naar producenten en producten die hoge kwaliteit bieden tegen scherpe prijzen. Daarvoor kijken we ook naar fabrikanten die de marktleiders uitdagen met een competitief aanbod. Op die manier vermijden we monopolies en kunnen we u echt waardevol advies geven. Het Chinese Xiaomi is zo'n producent. Xiaomi is momenteel de vierde grootste smartphonefabrikant en de snelste groeier. Orange Belgium neemt drie Xiaomi-smartphones op in zijn portfolio. We stellen ze graag aan u voor.

 

redmi-7-Copy-LR.png

XIAOMI Redmi 7 

Voor wie eigentijdse, bijna randloze schermen gewoon is, komt het 6.26" scherm van de Xiaomi Redmi 7 met zijn wat grotere randen misschien wat gedateerd over. Maar kijkt u iets verder, dan ontdekt u een toestel dat tegen een echte instapprijs zeer behoorlijke specificaties kan voorleggen. De snelle octacore chip uit de Snapdragon-reeks van Qualcomm komt men bijvoorbeeld ook in de vlaggenschepen van Samsung tegen. De 32 GB intern geheugen (uitbreidbaar) biedt ook al heel wat mogelijkheden, zeker als we de prijs van het toestel in acht nemen. Een doorsnee gebruiker komt met de 4000 mAh-batterij vlot de dag door. De Xiaomi MIUI 9 versie van Android 9.0 PIE is hier en daar wat wennen, maar presteert verder uitstekend. Met de twee camera's achterop (12 en 2 megapixel) en de 8 megapixel-frontcamera maakt u behoorlijke foto's, zeker als het licht goed zit. En dan de prijs: 132,22 euro exclusief BTW. Een knaller in vergelijking met andere toestellen met gelijkaardige prestaties!

 

redmi-note-7-Copy-LR-LR.jpg

XIAOMI Redmi Note 7 

Wil u een smartphone kopen met topspecificaties tegen een heel scherpe prijs? Dan is de Xiaomi Redmi Note 7 iets voor u. Dit toestel draait ook op een snelle 8-core Snapdragon-chip van Qualcomm, wat zeker een referentie is. Met de 4000 mAh-batterij gebruikt u uw toestel moeiteloos de hele dag. Orange biedt u de Redmi Note 7-versie met 64 GB intern geheugen, die u voldoende werkruimte verzekert. Maar hét geheime wapen van deze betaalbare Xiaomi smartphone is de dubbele camera achterop. Een ervan heeft maar liefst 48 megapixel ter beschikking om uw beelden vast te leggen. Dat levert behoorlijk scherpe foto's op, zeker overdag. Met de 13-megapixel frontcamera zijn ook uw selfies altijd geslaagd. Kortom, de XIAOMI Redmi Note 7 is een mooi en performant toestel dat uitstekende prestaties levert, tegen een absoluut concurrentiële prijs van 181,81 (exclusief BTW). 

Maar er is meer: als u een Shape abonnement neemt, krijgt u dit toestel zelfs helemaal gratis (Hardware Bonus Program).

 

XIAOMI-Mi-9T-bis-Copy-LR.jpg

XIAOMI Mi 9T 

De Xiaomi Mi 9T is een van de topmodellen van deze producent. Qua prestaties doet hij dan ook niet onder voor de vlaggenschepen van duurdere merken: een 6.39” scherm met nauwelijks randen, de nagelnieuwe snelle Snapdragon 730-chip van Qualcomm, een stevige 128 GB aan intern geheugen, het Android 9.0 PIE-besturingssysteem en een grote 4000 mAh-batterij die het een hele dag uitzingt. Dit Xiaomi-toestel bezit drie camera's op de rugzijde: de hoofdcamera met 48 megapixel, een telelens met 8 megapixel en een groothoek met 13 megapixel. Het geheel geeft resultaten die in dit marktsegment gezien mogen worden. De 20 megapixel pop-up-frontcamera is opmerkelijk: hij schuift automatisch uit de bovenkant van het toestel wanneer nodig. Hierdoor geniet u ook van een scherm zonder inkeping. Xiamo brengt dit toestel op de markt voor 314,04 euro (exclusief BTW). Reken zelf het verschil uit met de toestellen van Samsung, Huawei … Met dit toestel krijgt u veel waarde aan een lage prijs.

Op zoek naar topprestaties tegen een bodemprijs? Ontdek  Xiaomi in onze webshop.

Hallo, bent u geïnteresseerd
in ons aanbod?
Welkom bij
Orange.

Bedankt voor uw interesse, zullen we een afspraak inboeken?

Contacteer ons

Ik heb een vraag of klacht