Orange: vaste waarde in de bedrijfsmarkt

31.05.2017

Zowel in vaste telefonie als in mobiele telefonie is Orange de nummer twee in de zakelijke markt. Dat blijkt uit de marktstudie van Beltug in samenwerking met de belangrijkste telecombedrijven van ons land. “Deze samenwerking heeft geleid tot een unieke inkijk in het Belgische ICT-landschap, met correcte cijfers voor de Belgische markt”, stelt Danielle Jacobs, directeur bij Beltug, de vereniging van professionele ICT-gebruikers in ons land.


Vast en mobiel

Als we de cijfers voor vaste telefonie bij bedrijven met meer dan tweehonderd medewerkers onder de loep nemen, dan staat Orange in die markt comfortabel op de tweede plaats. Het marktaandeel bedraagt er 13 procent.

Bij mobiele communicatie, wat zowel spraak- als dataverkeer behelst, is deze tweede plaats met 23 procent zelfs nog meer comfortabel.

 

Internet en bedrijfsnetwerken

Ook in de zakelijke markt van internetverbindingen, datanetwerken en bedrijfsnetwerken is Orange erg aanwezig in ons land. In die markten neemt het, zo blijkt uit de Beltug-studie, telkens de derde plaats in bij de groep van bedrijven met meer dan 200 medewerkers. Bij bedrijven met meer dan 500 werknemers haalt  Orange in de markt van bedrijfsnetwerken ei zo na de tweede plaats.

Orange is dus behoorlijk goed vertegenwoordigd in de Belgische zakelijke markt, en dit zowel met zijn vaste en mobiele telefonie, dataverkeer als met bedrijfsnetwerken. “Met deze marktcijfers bevestigt Orange andermaal dat het met zijn convergente aanbod - van vast, mobiel, spraak en data – intussen een meer dan geloofwaardige keuze is voor bedrijven”, stelt Frank De Weser, ‎Director B2B Marketing bij Orange.

 

Neem contact op met Orange

Ontdek het aanbod van Orange op business.orange.be. U kan ons ook steeds telefonisch of per mail bereiken, klik hier voor onze contactgegevens.

 

Bron: BELTUG, Belgian Association of Digital Technology Leaders, ICT Market Trends Survey, 2016

Hallo, bent u geïnteresseerd
in ons aanbod?
Welkom bij
Orange.

Bedankt voor uw interesse, zullen we een afspraak inboeken?

Bent u al business klant bij Orange?