Partner voor al uw internationale plannen

05.07.2016

Orange is een internationale groep met 263 miljoen klanten in 29 landen. Daardoor profiteert u mee van de internationale aankoopkracht en het innovatievermogen van een wereldspeler in de telecommunicatie.

Geen enkele andere telecomoperator in ons land is zo internationaal gericht als Orange. Dat maakt van Orange een ideale partner voor een bedrijf met internationale ambities, buitenlandse vestigingen of medewerkers die geregeld naar het buitenland trekken.

Overal bereikbaar

“We hebben medewerkers die hele continenten afreizen. Zij moeten onder meer steeds het crm-systeem kunnen raadplegen op hun iPad, vertelt Irush Vrioni van Zoetis, dat geneesmiddelen en vaccins voor dieren produceert en verdeelt. “Roaming is met andere woorden cruciaal voor ons.”

De medewerkers van Zoetis die in het buitenland actief zijn, kunnen dankzij Orange overal werken alsof ze op kantoor zijn. “We houden ook vaak interactieve vergaderingen, en die verlopen probleemloos”, zegt Irush Vrioni.
 
Roamingoplossingen

Bel, sms of surf eender waar in de wereld: met de roamingoplossingen van Orange geniet u altijd de meest interessante tarieven. Orange heeft oplossingen voor frequente roamers en voor occasionele roamers. Bent u geïnteresseerd in een van onze roamingopties? Activeer ze dan heel eenvoudig in uw Klantenzone of neem contact op met uw accountmanager.

Hallo, bent u geïnteresseerd
in ons aanbod?
Welkom bij
Orange.

Bedankt voor uw interesse, zullen we een afspraak inboeken?

Contacteer ons

Ik heb een vraag of klacht