Samsung Galaxy S6 en S6 Edge: een eerbetoon aan het Samsung-tijdperk.

10.06.2015

De Samsung Galaxy S6 en S6 Edge lijken wel op maat gemaakt van uw bedrijf. Uw collega’s weten waarom. Want met deze nieuwkomers in het Samsung-familiealbum gaat het allemaal nog sneller.

Al decennia lang perfectioneert Samsung zijn smartphones. Nu breidt het zijn stamboom uit met de twee mooiste smartphones die u ooit hebt gezien, geïnspireerd op de pure elegantie van glas en metaal. Showtime!

 

Snelle compagnon

Samsung geeft een nieuwe betekenis aan het woord snelheid. Want met 4G+ downloadt u tot driemaal sneller en lanceert u supersnel apps. En na tien minuutjes opladen, is uw smartphone opnieuw klaar voor 4 uur gebruik. De nieuwe trend? Draadloos opladen.

 

Technologie tot uw dienst

Een eerbetoon aan het Samsung-tijdperk: dat zijn de Galaxy S6 en S6 Edge. Met een 5.1" QHD Super AMOLED display voor een haarscherpe kijkervaring, een geweldige 16-megapixelcamera en toonaangevende technologie. De Samsung S6 Edge gaat nog een stap verder met een innovatieve kleurcode voor uw vijf belangrijkste contacten.

 

De twee mooiste smartphones die u ooit hebt gezien? Bestel de Samsung Galaxy S6 en de Samsung Galaxy S6 Edge in onze hardwarecatalogus. 

Hello, Interested
in our offer?
Welcome to
Orange Business.

Thanks for your interest in our offers, let's schedule a meeting.

Are you already an Orange Business customer?