SugarSync

23.05.2013

Online opslagdiensten zijn populairder dan ooit. Ze slaan uw belangrijkste gegevens online - in de cloud - op, zodat u overal toegang krijgt tot uw documenten, foto’s of muziekbestanden. Bovendien zijn deze clouddiensten erg handig als online back-up of om eenvoudig bestanden te delen. SugarSync is niet alleen gebruiksvriendelijk, de tool werkt ook op al uw toestellen: pc, Mac, smartphone én tablet.

Bestanden back-uppen en delen in de cloud

SugarSync biedt u volledig gratis 5 GB online opslagruimte. Hier kan u uw belangrijkste bestanden van het werk bewaren. Op die manier hebt u op elk toestel met internetverbinding toegang tot uw belangrijkste files en – sterker nog – een back-up van uw data, als uw harde schijf crasht of uw mobieltje of tablet gestolen wordt.

Synchroon

In tegenstelling tot de meeste online opslagdiensten houdt SugarSync uw bestanden altijd up-to-date via de Magic Briefcase. Zodra u wijzigingen aanbrengt in een document op uw notebook, krijgt u ook via uw tablet de meest actuele versie te zien. Op die manier hoeft u zich nooit meer zorgen te maken over verschillende versies. 

Veilig

Om met SugarSync aan de slag te gaan, moet u eerst een account aanmaken en een wachtwoord instellen. Over de veiligheid van uw bestanden hoeft u zich geen zorgen te maken. De clouddienst gebruikt altijd een veilige https-verbinding en versleutelt uw bestanden met een 128-bit AES encryptie.

Teamwork

Als u niet voldoende hebt aan de gratis opslagruimte van 5 GB, kan u ook extra ruimte aankopen. Voor 50 dollar krijgt u 30 GB, voor 100 dollar hebt u 60 GB opslagruimte in de cloud, en een business-account van 100 GB kost u jaarlijks 150 dollar. Bovendien kan u ook pakketten op maat van uw bedrijf laten maken. Ook interessant is dat u multipe user accounts kan instellen, zodat u samen met een aantal collega’s een SugarSync-account kan delen.

 

Meer info? www.sugarsync.com
SugarSync is beschikbaar voor Windows PC, Apple-computers, iPhone, Android, BlackBerry, Windows Phone en Symbian.
Interesse in ons aanbod?

Wenst u een commercieel gesprek? Een van onze medewerkers belt u zo terug.