TEDTalks op uw smartphone en tablet

03.05.2016

Dankzij deze gratis applicatie krijgt u videofragmenten te zien van de meest fascinerende mensen uit de wereld. Van radicale onderwijsvernieuwers en muzieklegendes tot technologische genieën en businessgoeroes.

TED werd opgericht in 1984 als een jaarlijkse bijeenkomst waar sprekers uit de Technologie-, Entertainment- en Designsector lezingen gaven. Intelligente sprekers kregen op deze manier een kans om nieuwe perspectieven, ideeën en evoluties de wereld in te sturen. Bijna dertig jaar later zijn de zogenoemde TEDTalks uitgegroeid tot erg populaire bijeenkomsten.

Laat uw drukke agenda u niet toe om live aanwezig te zijn? Geen nood, u kan de TEDTalks volgen via de Android- of iOS-app. Dankzij deze gratis applicatie krijgt u videofragmenten te zien van de meest fascinerende mensen uit de wereld. Van radicale onderwijsvernieuwers en muziek-legendes tot technologische genieën en businessgoeroes. Wekelijks verschijnen er nieuwe TEDTalks in de app. De teller staat ondertussen al op ruim 1300 videofragmenten en podcasts.

 

Meer info? www.ted.com
TED is volledig gratis en is eenvoudig te downloaden via Google Play en in de App Store.
Interesse in ons aanbod?

Wenst u een commercieel gesprek? Een van onze medewerkers belt u zo terug.