Tips & tricks voor de wereldwerker

16.06.2017

Sinds 11 juni 2017 is er heel wat veranderd in het internationaal telecomverkeer. De afschaffing van de roamingkosten binnen de Zone EU geldt ook voor het gebruik van diensten zoals Coyote, Airbox Auto en Conference Call. Daarnaast hebben we een aantal roamingopties gewijzigd, zodat ze beter beantwoorden aan wat u echt nodig hebt. Hier volgen enkele tips & tricks om ten volle te genieten van het nieuwe roaminglandschap.


Maak van uw auto een rijdend kantoor

Zijn uw medewerkers of uzelf onderweg met collega’s of het gezin? Gebruik dan de Surf Extra Card (inbegrepen bij Shape Intense en Shape Traveller). In combinatie met uw Airbox Auto, aangesloten in uw sigarettenaansteker,  zet u een wifinetwerk van maar liefst 10 aansluitingen op in uw wagen. Zo deelt u het surfvolume van uw mobiel abonnement met andere toestellen en kunnen uw passagiers rustig verder werken of surfen.  
 

Handig: u kan uw mobiel toestel tegelijkertijd opladen via de usb-poort.

 

Virtueel vergaderen was nog nooit zo voordelig

Conference Call in de EU is veel voordeliger geworden door het wegvallen van de roamingkosten. Nu kunnen u en uw medewerkers gratis virtuele vergaderingen houden, waar u zich ook bevindt in de Europese Unie.
 

Wist u dat u met Conference Call met 6 tegelijk kan bellen?

 

Deze zomer veilig en voordelig de Europese wegen op

Met Coyote - een navigatiedienst met verkeersinformatie in real time - zit u relaxed achter het stuur. Coyote - nu inbegrepen vanaf Shape Ultimate - past zich automatisch aan de lokale wetgeving aan. Een hele geruststelling als u bijvoorbeeld Frankrijk binnenrijdt.
 

Tip: De kaarten van de routes worden opgeslagen in het cachegeheugen van uw smartphone. Geef thuis uw route in, zodat u minder data verbruikt onderweg.

 

Met Travel Data Control bewaakt u de kosten

U of uw werknemers komen nooit voor onaangename verrassingen te staan door het gebruik van mobiel internet in het buitenland. Travel Data Control stelt immers op alle simkaarten standaard een limiet in van 50 euro buiten bundel voor het surfen in het buitenland.

Uw medewerker wordt verwittigd wanneer 80 % en 100% van zijn limiet is bereikt. Bij 100 % wordt de dataverbinding geblokkeerd.

U kan deze limiet op alle of een deel van de simkaarten aanpassen of zelfs opheffen via uw Klantenzone op onze website of via de Klantendienst.

Hebben uw medewerkers een persoonlijk surfvolume dankzij Invoice Split? Dan beheren zij hun surfvolume via de app MyOrange.
 

Handig: Travel Data Control is automatisch geactiveerd.

 

Kies de juiste roamingopties

Sinds 11 juni 2017 zijn sommige roamingopties vervallen en er zijn er ander voor in de plaats gekomen.  De volgende formules zijn zowel als Optie en als Pass beschikbaar:

  • Traveller: extra surfen, bellen en sms’en in Zone EU en in de 20 landen van de Zone Best Destinations
  • World Traveller: extra surfen bellen en sms’en in de hele wereld
  • Traveller Data: extra surfen in Zone EU en in de 20 landen van de Zone Best Destinations

 

Gaan uw medewerkers regelmatig naar het buitenland?

Informeer hen dan zeker ook over de belangrijkste roamingaanpassingen. Wij maken het u makkelijk: download onze roaming-infosheet en mail hem door naar uw medewerkers.

Hallo, bent u geïnteresseerd
in ons aanbod?
Welkom bij
Orange.

Bedankt voor uw interesse, zullen we een afspraak inboeken?

Contacteer ons

Ik heb een vraag of klacht