Win de War for Talent met unieke voordelen

11.06.2018

Nu de War for Talent is losgebarsten, wordt het nog moeilijker om goede werknemers aan te trekken en te behouden. Gelukkig schiet Orange u te hulp.

Eén van de grootste dienstenchequebedrijven van België had te kampen met een aanzienlijk verloop van schoonmaakpersoneel. Nochtans bood het zijn personeel extralegale voordelen, maar dat waren net dezelfde klassieke voordelen als zijn concurrenten.  Daarom besloot het bedrijf iets extra aan te bieden om mensen aan zich te binden. In samenwerking met Orange vond het de ideale oplossing, in de vorm van mobiele belwaarde. Zo krijgt een startende schoonmaker bij dit poetsbedrijf 3 euro per maand mobiel forfait. Blijft hij of zij langer dan 3 maanden aan, dan ontvangt hij of zij 6 euro per maand. Een senior schoonmaker die langer dan 12 maanden bij het poetsbedrijf aan de slag is, mag zelfs rekenen op 9 euro mobiel forfait per maand. Dit voordeel wordt erg gewaardeerd door de werknemers en leidde, in combinatie met de andere voordelen, al snel tot een stabilisatie van het verloop.

De problematiek van het dienstenchequebedrijf toont aan dat de War For Talent niet alleen draait rond het aantrekken van nieuw toptalent. Methoden vinden om het talent te behouden dat u al in huis hebt, is een minstens even grote uitdaging.

Streef naar geluk

De sleutel om uw grootste talenten aan boord te houden? Gelukkige medewerkers! Want medewerkers die tevreden zijn met hun baan, zijn niet alleen productiever, maar denken ook veel minder snel dat het gras groener is aan de andere kant. Bovendien trekken tevreden medewerkers op hun beurt de beste nieuwe medewerkers aan. Maar hoe zorgt u voor tevreden personeel dat graag bij u werkt?

Er bestaan vele antwoorden op deze vraag. Een aangename bedrijfscultuur is er een van. Boeiende functies met echte verantwoordelijkheden en betekenisvol werk een ander. Maar een van de meest efficiënte methodes zijn nog altijd aantrekkelijke voordelen

Unieke voordelen voor uitzonderlijk talent

Met het Employee Benefit Program van Orange biedt u uw werknemers een uniek pakket aan aantrekkelijke voordelen voor hun mobiele communicatie, zoals Invoice Split en de Cooldeals. 

Met Invoice Split bepaalt u zelf welk bedrag u betaalt van de telecomfactuur van uw medewerkers, en welk gedeelte voor rekening is van uw werknemers. Zo hoeven ze geen abonnement te betalen en bellen ze tegen voordelige bedrijfstarieven, terwijl uw facturatie aanzienlijk vereenvoudigd wordt.

Dankzij de Cooldeals van Orange genieten niet alleen uw medewerkers van uitzonderlijke voordelen, maar ook hun gezinsleden: van particuliere promo’s voor het hele gezin tot kortingen voor het leven, zelfs wanneer uw medewerker alsnog beslist te vertrekken. Dit versterkt uw imago van zorgzame werkgever aanzienlijk. Bovendien hoeft u hier als werkgever helemaal niets voor te doen. Het beheer is immers volledig voor Orange en verloopt via een website die is gepersonaliseerd voor uw bedrijf. Ook gezinsleden van werknemers kunnen met hun vragen rechtstreeks bij Orange terecht en hoeven u hier dus niet voor te contacteren

Een win-win voor iedereen

Daarnaast biedt het Employee Benefit Program nog veel andere voordelen, zoals een Hardware Bonus Program waarmee u uw medewerkers eenvoudiger de beste 4G-smartphones kan aanbieden, of de e-ondertekening waarmee uw medewerkers hun contracten papierloos kunnen onderteken via pc of tablet, zonder tussenkomst van de fleetmanager. En dat allemaal met twee doelen voor ogen: uw medewerkers het leven aangenamer maken met voordelen en uw taken vereenvoudigen. Een win-win voor iedereen.

Wilt u meer weten over de voordelen van het Employee Benefit Program of zijn aantrekkelijke fiscale kader ontdekken?

Neem contact op met uw accountmanager voor een persoonlijke presentatie op maat van uw bedrijf.
Hallo, bent u geïnteresseerd
in ons aanbod?
Welkom bij
Orange.

Bedankt voor uw interesse, zullen we een afspraak inboeken?

Contacteer ons

Ik heb een vraag of klacht