Trakteer uzelf op overvloed met Shape

11.12.2014

Om voordelig mobiel te communiceren, is de juiste formule nodig. Met Shape Ultimate belt en sms’t u bijvoorbeeld onbeperkt, en hebt u ruim voldoende data.

 

Enkele medewerkers bellen een beetje. Twee anderen bellen en sms’en vaak, en zijn veel mobiel online. En u zit misschien vaak in het buitenland.

Met andere woorden: elk bedrijf heeft een specifiek mobiel profiel. Net zoals elke medewerker binnen elk bedrijf. Om even flexibel te zijn als u, ontwikkelde Orange Shape.

 

Kies Shape: zes veelzijdige formules en een overvloed aan minuten, sms’jes en data.

 

Gewoon bereikbaar blijven?

Dan moet u voor Shape Light of Basic gaan. Met deze formules genieten uw medewerkers bovendien ook mobiele data om af en toe mails te bekijken en vanaf Basic zelfs te surfen met 4G.

 

Veel bellen, surfen en sms’en?

Shape Plus en Ultimate zijn ideaal voor wie altijd en overal bereikbaar moet zijn, zowel telefonisch als via mail. In België en de EU belt en sms’t u zelfs onbeperkt. Geen wonder dat dit de meest gevraagde formule is.

 

Ondernemen over de grenzen heen?

Werknemers die vaak naar het buitenland bellen of er zelf heen moeten? Die zullen Shape International of Traveller niet meer kunnen missen.

 

Uw gemoedsrust is gratis inbegrepen

Met de 6 Shape-formules biedt u elke medewerker de juiste data- en belbundel. Zo kunnen zij nog efficiënter werken, op kantoor en op verplaatsing. En omdat u voor elke formule een vast en voordelig maandelijks bedrag betaalt, zijn onaangename verrassingen 100% uitgesloten.

Dat is toch wat bedrijven ons vertellen die al kozen voor Shape.

 

Naar het buitenland met Light, Basic, Plus of Ultimate? Geen enkel probleem

Stel: een van uw werknemers of uzelf gaan occasioneel naar het buitenland. Daar wil u nu en dan mobiel het internet op. En er wordt soms van en naar het buitenland gebeld en ge-sms’t. Maar niet voldoende om voor een volwaardige internationale formule te gaan.

De oplossing om toch voordelig internationaal te communiceren? Voeg een van onze internationale opties – bellen en surfen, alleen bellen of alleen surfen – toe aan uw abonnement. Activeert u geen opties, dan zijn onze internationale en roaming standaardtarieven van toepassing.

 

Geïnteresseerd? Ontdek wat u met Shape allemaal krijgt voor een erg voordelig bedrag.

Interesse in ons aanbod?

Wenst u een commercieel gesprek? Een van onze medewerkers belt u zo terug.