Uw mobiele vloot nog beter beveiligd en nog productiever dankzij MDM

23.10.2013

Mobile Device Management steunt op vijf grote pijlers. Zo is er allereerst het veiligheidsaspect, verder de controle op en het beheer van de bedrijfsapplicaties en tenslotte de monitoring en de ondersteuning.

 

Met Mobile Device Management stelt u uw eigen veiligheidsregels op en past u deze toe op de mobiele vloot van uw onderneming. U blokkeert mobiele apparaten, wist gevoelige gegevens of schakelt het mobiele toestel zelfs vanop afstand uit bij diefstal.

U stelt diverse eigen bedrijfsapplicaties beschikbaar voor uw collega’s in een eigen app store, verdeelt bedrijfsdocumenten naar de juiste personen en bepaalt wie het bedrijfsnetwerk, de interne mails, algemene agenda en contactenlijsten kan raadplegen.

Ondersteuning en monitoring is een bepalende factor, dat beseffen wij maar al te goed. Daarom kan u met Mobile Device Management het verbruik van een smartphone ten alle tijde controleren en overschouwt u op elk moment van de dag de status van uw vloot. Analyses en rapporten horen daar vanzelfsprekend ook bij voor een gedetailleerd overzicht.

Mobile Device Management werkt met een centrale console die rekening houdt met alle gangbare besturingssystemen (Android, iOS, Windows 8, enzovoort). Deze console staat u zelfs toe ‘over the air’ uw vloot te beheren, waar u ook bent, en waar uw collega’s ook zijn. Uw collega’s kiezen vrij welk mobiel apparaat het beste bij hen past en werken met de juiste tools die ze nodig hebben voor hun dagdagelijkse taken . Een win-winsituatie voor iedereen!

 

Benieuwd wat Mobile Device Management concreet voor uw onderneming kan betekenen? Praat erover met uw accountmanager of bekijk hier onze MDM-video.


 

Interesse in ons aanbod?

Wenst u een commercieel gesprek? Een van onze medewerkers belt u zo terug.