Uw smartphone als copiloot in het verkeer

18.08.2015

Met de app van Touring Mobilis bent u altijd gerust in het verkeer. Ze geeft u betrouwbare verkeersinformatie, helpt u om parkings te vinden en staat u bij als u in een ongeval betrokken raakt.

 

De Touring Mobilis-app loodst u op de volgende manieren vlot door het verkeer:

 

1. Geeft u betrouwbare verkeersinformatie

Op de verkeerskaart krijgt u de actuele verkeersinformatie van Touring Mobilis te zien. U kiest zelf of u opstoppingen, ongevallen, andere incidenten, werken, mobiele radars of uw favoriete adressen wil zien op de kaart. Bovendien meldt u een probleem op de weg in enkele seconden. Zo worden ook andere weggebruikers op de hoogte gebracht.

 

2. Zoekt alternatieve routes voor u

Zijn er trajecten die u vaak aflegt? Zelfs daar helpt de Touring Mobilis-app u uit de nood. Is er file, dan stelt de app u een alternatieve route voor. Op die manier spaart u weer tijd uit.

 

3. Helpt u parkeren

Zoekt u een parkeerplaats, dan kan u altijd rekenen op de Touring Mobilis-app, die daarvoor samenwerkt met BePark, een netwerk van parkings in grote steden. U zoekt naar parkings in de gewenste buurt en u krijgt hun beschikbaarheid, tarief, reistijd en route te zien. Uw smartphone dient als sleutel voor de toegang. Eenmaal geparkeerd, laat u de app de locatie van uw wagen onthouden, zodat u uw parkeerplaats altijd terugvindt.

 

4. Herinnert u om naar afspraken te vertrekken

De functie Time to go waarschuwt u op tijd wanneer u naar uw afspraken moet vertrekken. U geeft daarbij het adres van vertrek en het adres van uw bestemming in, evenals het gewenste uur van aankomst. Een intelligent algoritme gebaseerd op de actuele verkeerssituatie en de historiek van het verkeer van de laatste drie jaar berekent dan de vertrektijd om op tijd aan te komen. De app kan ook afspraken uit uw agenda importeren.

 

5. Handelt pechverhelping snel af

Bij pech in het verkeer drukt u gewoon op de gevarendriehoek in de app, waarna u aangeeft om welk probleem het gaat (een panne, ongeluk of ander probleem). In enkele stappen meldt u uw pech, of u nu lid bent van Touring Mobilis of niet. De operatoren krijgen te zien welk probleem u aangeduid hebt en op welke locatie u zich bevindt, zodat u snel geholpen wordt.

 

Download de Touring Mobilis-app voor iOS of Android.

Hello, Interested
in our offer?
Welcome to
Orange Business.

Thanks for your interest in our offers, let's schedule a meeting.

Are you already an Orange Business customer?