Vast, mobiel, mens en machine: op uw maat

05.07.2016

Orange biedt u het hele telecompalet: mobiele en vaste telefonie, spraak- en dataverkeer en oplossingen rond het Internet of Things. Dit volledig convergente gamma telecommogelijkheden ligt voor u open. Met onze productmix kan u oplossingen bouwen die meegroeien met uw bedrijf. Zo zijn u en uw medewerkers altijd en overal verbonden. 

Iedereen werkt anders

Elke medewerker heeft een welbepaalde taak en welbepaalde noden als het op telecom aankomt. Iedereen dezelfde bel- en databundel bezorgen is bijgevolg zinloos. Daarom ontwikkelde Orange een reeks tariefformules die aan de verwachtingen voldoet van alle medewerkers. Ontdek hoe het communicatiebedrijf Prophets Shape inschakelt om elke medewerker de juiste formule te geven. Tom Willemkens van Prophets zegt: “Met Shape werken we zoals we het graag doen: snel, vlot en efficiënt.”

Convergente oplossingen 

Een ander bedrijf dat gebruikmaakt van een doorgedreven convergente oplossing is het persbureau Belga. “Orange ontwikkelde voor ons een op maat gemaakt pakket met vaste en mobiele telefonie en data”, vertelt CIO Tom Wuytack.

Belga gebruikt onder meer VoIP Trunking om zijn IP VPN-netwerk te verbinden met het Orange-netwerk. Hierdoor loopt het telefonie- en dataverkeer vanuit verschillende locaties via hetzelfde netwerk, wat leidt tot een efficiënter gebruik van de IT-infrastructuur.

Ook Internet of Things

Orange is in België ook marktleider in het verbinden van machines, het zogenaamde Internet of Things. Met een 'Internet of Things'-oplossing op maat koppelt u uw machines en sensoren aan uw applicaties. Optimale bedrijfsprocessen en mooie bedrijfsopportuniteiten zijn het resultaat. Ontdek wat onze 'Internet of Things'-oplossingen voor u kunnen betekenen. Klik hier voor het contactformulier.

Hallo, bent u geïnteresseerd
in ons aanbod?
Welkom bij
Orange.

Bedankt voor uw interesse, zullen we een afspraak inboeken?

Contacteer ons

Ik heb een vraag of klacht