Verzeker uw tablet tegen alle mogelijke ongemakken

06.05.2016

Een smartphone beschermt u met een stevig hoesje en een plastic schermfolie om het aanraakscherm niet te beschadigen. En een tablet? Zelfs wanneer u een degelijke hoes voorziet, kan er altijd nog heel wat mislopen. Bescherm uw investering daarom met een gloednieuwe verzekering.

 

Voor een competitieve prijs verzekert u uw tablet bij ons tegen de meest voorkomende problemen. Mechanische defecten, diefstal en accidentele schade zijn allemaal opgenomen in de verzekering. Of u uw tablet voornamelijk binnenshuis gebruikt of hem regelmatig mee op locatie neemt, maakt niets uit, zelfs in het buitenland. Vanaf nu werkt u met een gerust gemoed de volgende opdracht af, waar en wanneer u maar wilt.

De verzekering geldt wereldwijd en bovendien garanderen wij een automatische vervanging van het toestel wanneer hij beschadigd raakt, zodat u snel weer aan de slag kan. De maandelijkse betaling kan perfect opgenomen op uw bestaande factuur, zodat er geen extra administratieve rompslomp aan te pas komt.

 

Wenst u uw tablet te verzekeren, of hebt u bijkomende informatie nodig? Surf dan naar Business Insurance of neem contact op met uw eigen Orange-accountmanager voor alle voorwaarden en details.
Interesse in ons aanbod?

Wenst u een commercieel gesprek? Een van onze medewerkers belt u zo terug.