Vier toestellen voor op de werf

Ook op de werf wil u op elk moment geconnecteerd zijn. Een plan bekijken, een specificatie checken of een bestelling plaatsen ... het moet kunnen zonder overal een laptop mee te zeulen. Deze vier 'ruggedized' toestellen werden geboren met een bouwvakkershelm.


Orange Hapi 50

De Orange Hapi 50 is een compacte gsm met een IP67-certificaat (International Protection rating). Dat wil ondermeer zeggen dat hij het 30 minuten onder water uithoudt op een diepte van 1m en ook niet schrikt van een kwak modder of een stofwolk. Met een volle batterij komt u 12 uur toe. Kortom, een stevig baasje dat samen met u het zware werk aankan.


 

Crosscall Spider X4

Van Crosscall, specialist in stootvaste, waterdichte gsm's en smartphones stellen wij de Spider-X4 voor. Dit 3G-toestel heeft eveneens een IP67-certificaat en is bestand tegen modder en stof. Hij is compact, licht en uiterst sterk. Heel geschikt dus voor gebruik op werven en in andere 'zware' omgevingen. Met één druk op de knop produceert hij een sterke lichtbundel en u kunt er 2 simkaarten in stoppen.


 

Samsung Galaxy Xcover 4

De Xcover-lijn van Samsung kan sowieso al tegen een stoot maar de Galaxy Xcover 4 is, ondanks zijn vrij slanke voorkomen, gemaakt voor de werf. Hij is water- en stofdicht en zijn grote knoppen en zijdelingse profielen laten bediening met handschoenen toe. Volgens zijn MIL-STD-810G-certificaat kan hij een val van 1,5 meter heelhuids doorstaan. Met de batterij-autonomie van ca. 10 uur hoeft u op de werf niet op zoek naar een stopcontact. Dit is een smartphone met 4G en wifi.


 

Samsung Galaxy Tab Active2 8.0

Even een plan bekijken op de werf? Met de Galaxy Tab Active2 8.0 kan het. U mag deze robuuste 3G tablet met 8-inch scherm en wifi gerust uw mobiele werktafel noemen. Met zijn stevige rubberen hoes overleeft hij valpartijen van meer dan een meter. Daarnaast is hij water- en stofbestendig (IP68), terwijl uw data dankzij zowel gezichts- als vingerafdrukherkenning ook intern beveiligd zijn. Met de S Pen maakt u vlot schetsen en notities, en als u er een toetsenbord op aansluit hebt u een echte PC op de werf.

 

In combinatie met een Shape-abonnement zijn deze toestellen een waterdichte oplossing voor de connectiviteit op uw bouwwerven.

 

Meer weten over onze oplossingen voor bouwprofessionals? Neem snel contact met ons op.

Interesse in ons aanbod?

Wenst u een commercieel gesprek? Een van onze medewerkers belt u zo terug.

Ontdek nog meer