Wanneer begint ú mobiel te ondernemen?

06.05.2015

Obers nemen bestellingen op met tablet. Thuisverplegers raadplegen patiëntendossiers mobiel. En technici worden automatisch verwittigd bij een panne. Enterprise Mobility staat overal op de bedrijfsagenda’s.

 

Enterprise Mobility is de term voor het verbinden van mensen, machines en processen. De voordelen voor uw bedrijf? Een zichtbare toename van productiviteit en klanttevredenheid!

 

Verhoog uw productiviteit

Denk aan verkopers die hun stock overal op een tablet raadplegen. Of aan technici die hun rapporten op de werf zelf opstellen. Door smartphones en tablets te koppelen aan uw bedrijfsprocessen, hebben medewerkers alle info bij de hand en stroomlijnt u de administratie.

 

Boost uw klanttevredenheid

Omdat uw medewerkers steeds over de juiste info beschikken, kunnen zij klanten sneller feedback geven. Ook last-minute interventies worden dankzij een betere planning mogelijk. En bij oplevering kan de klant zijn handtekening plaatsen op het tablet en meteen een beoordeling geven.

 

Orange als sterke basis

Orange ondersteunt u volledig in uw mobiliteitsstrategie. Om u te helpen de verschillende uitdagingen aan te gaan, structureerden we ons aanbod in vier categorieën:

 

Uw eigen onderneming mobieler maken? Ontdek in deze video welke vragen u best stelt.

Interesse in ons aanbod?

Wenst u een commercieel gesprek? Een van onze medewerkers belt u zo terug.